Συνέντευξη στη Real Life παραχώρησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο οποίος τη φετινή σεζόν εμφανίζεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα".
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προηγούμενη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή "Love it".
''Καλά κάνει και απέχει''
"Θέλω να σου το εξηγήσω, γιατί έχω μιλήσει πολλές φορές για την Ιωάννα. Αρχικά θα σου πω πως μίλησα, γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από την εκπομπή να πω αυτά που ήθελα κι αυτό με πείραξε. Δεν μπορώ να την κρίνω ως θεατής, όμως θα σου πω κάτι ότι -κατά τη γνώμη μου- καλά κάνει κι απέχει. Το κάνω κι εγώ και πιστεύω πως, όταν βλέπεις τα πράγματα από μακριά, έχεις πιο καθαρή εικόνα" ανέφερε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.
Και συμπλήρωσε: "Η Ιωάννα ήθελε να δείξει όλες τις ικανότητές της σε μικρό χρονικό διάστημα κι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr