Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του GNTM ο οποίος θα είναι διαφορετικός αφού για πρώτη φορά θα έχει και αγόρια υποψήφιους.
Ακόμα, θα είναι διαφορετικό επειδή θα υπάρχουν και δύο απουσίες, αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου, οι οποίες αποφάσισαν να αφήσουν το GNTM που τις ανέδειξε τηλεοπτικά και να ακολουθήσουν τους δικούς τους ρόλους στην τηλεόραση.
Πλέον, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Δημήτρη Σκουλό, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία κάθεται στην καρέκλα της Ηλιάνας και είναι έτοιμη να δώσει άλλο αέρα στα γυρίσματα.
Μάλιστα, σήμερα είναι και η πρώτη ημέρα των γυρισμάτων και η Βίκυ Καγιά θέλησε να σηματοδοτήσει αυτή την ημέρα δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια.
"Είμαστε πίσω", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
"We are back! ✨✨ #Day1 #gntmgr #starchannel #season3"
Δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί την Βίκυ Καγιά λαμπερή και πολύ ανανεωμένη.
Στιγμιότυπα ανέβασαν ακόμα ο Σκουλός αλλά και η Ζενεβιέβ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr