X

Ξεσπά η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Σοφία Μπεκατώρου: Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα...

Απογοητευμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία μπήκε στο αρχείο, η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει επίθεση στους υπεύθυνους.

Γράφει: TheToc team
NDP

Την απογοήτευση και την οργή της εξέφρασε στο twitter η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τη εξέλιξη της υπόθεσης της καταγγελίας βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία μπήκε στο αρχείο.

Η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας τέθηκε στο αρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εισαγγελικός λειτουργός, Νίκος Στεφανάτος, αποφάσισε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης καθώς τα αδικήματα τα οποία καταγγέλλει η Σοφία Μπεκατώρου έχουν πλέον παραγραφεί καθώς ο χρόνος τέλεσης τους ήταν πριν από 23 χρόνια.

Το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter γράφοντας ότι ίσως αυτή η σοβαρή υπόθεση θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξει ο νόμος που παραγράφει τόσο σοβαρά αδικήματα μετά από την παρέλευση κάποιων ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απογοητευμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε:

"Στο αρχείο. Η καταγγελία που προσπάθησε να αλλάξει αυτή τη χώρα. Μετά ζητάτε δικαιοσύνη, ησυχία, φρονιμάδα.. Αυτό όμως που πραγματικά ζητάτε, είναι πίσω από κλειστές πόρτες, να σας επιτραπεί με την ησυχία σας να αρχειοθετηθείτε. Και στη συνέχεια αμόλυντοι να συνεχίσετε. #μπεκατώρου"

Η τοποθέτησή της προκάλεσε την απάντηση του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού ο οποίος της έγραψε:

Και η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε λέγοντας: