Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες, Σπύρος Μιχαλόπουλος, μετά την ανάρτηση που έκανε στο facebook, όπου πήρε σαφή θέση υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για τα όσα ισχυρίστηκε στην υπερασπιστική γραμμή του ο ηθοποιός που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μιχαλόπουλος ανέφερε τα εξής:
"Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Οσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα".
"Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης"
Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος είπε σήμερα στο Πρωινό:
"Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν…" είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και συνέχισε:

"Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει.Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο” κατέληξε.
Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη
Μια εξ αυτών είναι η καταγγελία της ηθοποιού Άννας - Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είχε ανάγκη για δουλειά, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.
Όπως αναφέρει το υπόμνημα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η RealNews, η καταγγέλουσα ηθοποιός για τον βιασμό, κόρη ηθοποιού, είχε ερωτική εμμονή μαζί του και τον παρενοχλούσε με μηνύματα και τηλεφωνήματα ενώπιον της συζύγου του.
"Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική… Φυσικά ποτέ δεν προσπάθησα να την προσεγγίσω ερωτικά, δε της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμα και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο εμένα όσο και την σύζυγό μου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr