
Με αφορμή τη συνέντευξη της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη στο "Mega Καλημέρα" η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια προσωπική αναφορά σε περιστατικό που αφορά την κόρη της.
Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που είχε βιώσει στο σχολείο με την Μελέτη να παίρνει τον λόγο και να αποκαλύπτει κάτι που συνέβη στην 4χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, είχαν πάει με την κόρη της στην παιδική χαρά και ένα παιδάκι έσπρωξε την Αλεξάνδρα όχι μία αλλά δύο φορές. Μάλιστα, η Μελέτη εκνευρίστηκε τόσο πολύ που έφτασε σε σημείο να πάει να μιλήσει στη μητέρα του.
"Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει "μαμά, με έσπρωξε”, λέω "να πας να πάρεις το παιχνίδι σου”, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους.
Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω "το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;”. "Τι να κάνουμε; Παιδάκια είναι” απάντησε.
Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός" ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr