
Τη σιωπή της έλυσε η Σακίρα, όσον αφορά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ.
Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια έβγαλε πικρία και θυμό για τον πρώην σύντροφό της, μιλώντας στο περιοδικό "Elle", από το σπίτι της στη Βαρκελώνη.
Σε ερώτηση για τη "σκοτεινή περίοδο" που βιώνει, απάντησε: "Ω, είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό προσωπικά, ειδικά καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω αναφερθεί σε αυτήν την κατάσταση σε μια συνέντευξη. Ηρέμησα και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα, και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο.
Οι παπαράτσι έχουν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι μου και δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το δικό μου σπίτι. Ξέρετε, δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια ή να πάμε να φάμε ένα παγωτό ή να κάνουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα χωρίς παπαράτσι να μας ακολουθούν. Οπότε είναι δύσκολο. Και προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση μπροστά στα παιδιά μου. Προσπαθώ να το κάνω και να τους προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστα, δυσάρεστα νέα στο διαδίκτυο και απλώς τα επηρεάζουν".
"Ενώ ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ και εγώ πολεμούσα σε διαφορετικά μέτωπα"
Και συνέχισε η Σακίρα, περιγράφοντας το πώς βιώνουν όλο αυτόν τον θόρυβο τα παιδιά της:
"Προσπαθώ να τους κρύψω την κατάσταση όσο μπορώ. Είναι πραγματικά ενοχλητικό για δύο παιδιά που προσπαθούν να επεξεργαστούν τον χωρισμό των γονιών τους. Και μερικές φορές νιώθω ότι όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο και ότι θα ξυπνήσω κάποια στιγμή. Αλλά όχι, είναι αληθινό. Και αυτό που είναι επίσης αληθινό είναι η απογοήτευση να βλέπω κάτι τόσο ιερό και τόσο ιδιαίτερο όσο νόμιζα ότι ήταν η σχέση που είχα με τον πατέρα των παιδιών μου και βλέπω ότι μετατράπηκε σε κάτι χυδαίο και φτηνό από τα μέσα ενημέρωσης.
![Ξέσπασε η Σακίρα για τον χωρισμό με τον Πικέ: "Θυσίασα την καριέρα μου για να κερδίζει τίτλους με την Μπαρτσελόνα" [Βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase//files/articles/5/article_164522/poso-stoixise-to-kunigi-tis-eforias-sti-sakira_2.w_hr.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Και όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ και εγώ πολεμούσα σε διαφορετικά μέτωπα. Όπως είπα, αυτή είναι ίσως η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου. Αλλά μετά σκέφτομαι όλες εκείνες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που περνούν δυσκολίες, που περνούν μια κατάσταση τόσο άσχημη όσο η δική μου ή τόσο δύσκολη όσο η δική μου ή χειρότερη.
Όσο για το πώς νιώθει που ο πρώην σύντροφός της έχει ήδη μια νέα σχέση, αλλά και για το πώς τελείωσε η σχέση τους, η Σακίρα είπε:
"Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις μοιραστώ, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλα όσα είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου. Πριν ξεκινήσουν τα παιδιά μου το σχολείο, είχα μια πραγματικά νομαδική ζωή - είχα στήσει ολόκληρη την ύπαρξή μου ως καλλιτέχνης, ταξιδεύοντας ασταμάτητα, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, περιοδείες, κάνοντας παραστάσεις, προώθηση, έχτισα σχολεία στην Κολομβία και ηχογραφούσα σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.
Ακόμα και τα πρώτα χρόνια της σχέσης μου με τον Ζεράρ και όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο, τον Μίλαν. Τον έπαιρνα μαζί μου παντού από τότε που ήταν 2 μηνών. Θυμάμαι μάλιστα να τον θήλαζα συνεχώς στα γυρίσματα του "The Voice".
Μόλις ο Μίλαν ξεκίνησε το σχολείο, στα τέλη του 2014, ήξερα ότι τα συνεχή ταξίδια έπρεπε να τεθούν σε δεύτερη μοίρα και η καριέρα μου να μπει σε δεύτερη ταχύτητα. Ήξερα ότι όταν ξεκίνησε το σχολείο έπρεπε να εγκατασταθώ στη Βαρκελώνη και να είμαι εκεί για αυτόν και για τον Ζεράρ και αργότερα για τη Σάσα επίσης. Ως ποδοσφαιριστής ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους και έπρεπε να τον στηρίξω. Θέλω να πω, ένας από τους δύο από εμάς έπρεπε να κάνει μια θυσία, σωστά; Είτε θα διακόψει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει μαζί μου στις ΗΠΑ, όπου είναι η καριέρα μου, είτε θα έπρεπε να το κάνω.
Και έτσι, ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτή τη θυσία. Και το έκανα. Έβαλα την καριέρα μου στη δεύτερη ταχύτητα και ήρθα στην Ισπανία, για να τον στηρίξω για να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Και ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου μπόρεσαν να έχουν μια παρούσα μαμά και έχω αυτόν τον εκπληκτικό δεσμό μαζί τους που είναι άθραυστος και που μας συντηρεί. Ξέρεις, αυτό είναι. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω".
.@shakira: "En una de las horas más difíciles y oscuras de mi vida, la música me ha traído luz"https://t.co/XP9beYmm1Z pic.twitter.com/u1UgxXGuHz
— ELLE España (@elle_es) September 21, 2022
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr