Χιλιάδες χρήστες του Facebook τιμούν τον Μπουλά

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, έχουν δημιουργηθεί στο Facebook σελίδες αφιερωμένες σε αυτόν με χιλιάδες χρήστες να αποτίουν φόρο τιμής.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Τη θλίψη που ακολούθησε τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, διαδέχτηκε η ανάγκη της έκφρασης της αγάπης του κόσμου στο πρόσωπο του.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι χρήστες του Facebook έχουν δημιουργήσει 20 διαφορετικές σελίδες για τον καλλιτέχνη, με τίτλους «Καλό ταξίδι Σάκη Μπουλά» και «Καλό ταξίδι Σάκη Μπουλά, θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μας». Συνολικά οι χρήστες του Facebook που έχουν γίνει μέλη των συγκεκριμένων σελίδων  αγγίζουν τις 40 χιλιάδες.

Άνθρωποι που τον γνώρισαν και άνθρωποι που θαύμαζαν την καλλιτεχνική του πορεία αναρτούν σε αυτές τις σελίδες υλικό από διάφορες δουλειές του κατά τη διάρκεια των χρόνων της καριέρας του, αποτίοντας με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής.

Στις σελίδες υπάρχουν σημειώματα των ανθρώπων που τις δημιούργησαν και εξηγούν τον λόγο που το έκαναν, όπως το «Σήμερα 21/02/2014 έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης, Σάκης Μπουλάς. Η σελίδα είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Η σελίδα παρουσιάζει ήδη μηνύματα, αντιδράσεις, ειδήσεις, τραγούδια και αποσπάσματα από τη ζωή του Σάκη Μπουλά», που βρίσκεται σε μία από αυτές.

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook