
Φουντώνουν οι φήμες πως ένα αγαπημένο -και χαμηλών τόνων- ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του "Σασμού" Ευγενία Σαμαρά και τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου έναν μήνα και πλέον δεν ζουν μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Εκδρομή", του ΑΝΤ1 και η σχέση τους από φιλική εξελίχθηκε σε ερωτική.

Μάλιστα, πριν από περίπου δύο μήνες, η πανέμορφη ηθοποιός έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram για την επέτειό της με τον αγαπημένο της και τα οχτώ χρόνια που είναι μαζί...
"Eight Years Of Wonders", έγραψε η Ευγενία Σαμαρά.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης έχουν επιβεβαιώσει το χωρισμό στους οικείους τους, στην οικογένειά τους και στους φίλους τους χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σε συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο, η ηθοποιός δήλωνε για τη σχέση της: "Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν".

Σαμαρά - Ποιμενίδης: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη ήταν πριν από λίγο καιρό στο νυχτερινό κέντρο VOX, όπου διασκέδασαν με την παρέα τους. Οι δυο τους ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι, πόζαραν στον φωτογραφικό και τίποτα δεν έδειχνε πως υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους.


Μέχρι ώρας βεβαίως όλα παραμένουν απλά φήμες, καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό τους.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr