Χρ.Αλεξανιάν: Δεν είμασταν ποτέ ζευγάρι με τον ΄Αλκη Κούρκουλο

Για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής» αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον ΄Αλκη Κούρκουλο άνοιξε τα χαριά της η Χριστίνα Αλεξανιάν

xraleksanian-den-eimastan-pote-zeugari-me-ton-alki-kourkoulo
SHARE THIS
0
SHARES

Για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής» αλλά και για τις φήμες εκείνης της εποχής που την ήθελαν ζευγάρι με τον Άλκη Κούρκουλο μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

«Έγιναν μαγικά όλα για το “Λόγω Τιμής”. Ούτε και εμείς το πιστεύουμε ότι είμαστε σε φάση προβών. Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η σειρά αν δεν ήμασταν και οι 7. Νομίζω ότι έτσι έχει νόημα. Είναι αυτή η παρέα. Το “Λόγω Τιμής” είναι η σφραγίδα της φιλίας, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει ένας. Με τις ίδιες οικειότητες με τα ίδια γέλια, με προβληματισμούς. Είδα τα επεισόδια ξανά σε μια πρόσφατη επανάληψη. Είναι σαν να βλέπω ένα παιδάκι», είπε για την επιστροφή της σειράς.

Και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο είπε:

«Στην σειρά δεν ήμασταν ποτέ με τον Άλκη. Ούτε στη ζωή ήμασταν. Παίζαμε τότε σε μια πραγματικά συγκλονιστική παράσταση με τον Άλκη και το λέω τώρα γιατί έχει περάσει και χρόνος, ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή και των δυο μας ένα εξαιρετικό έργο το Fool for love και ήταν μαγική η συνύπαρξη μας πάνω στη σκηνή. Κάναμε ένα ζευγάρι πολύ wild, πολύ έντονο, με άκρατο ερωτισμό και όλο αυτό είχε βγει από όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή υποκριτικά για εμένα. Σου λέει αυτοί για να είναι τόσο ταιριαστοί στην σκηνή, τι γίνεται… Αλλά ήταν πίσω πολλή δουλειά, και φυσικά οικειότητα που έχουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook