«Χρησιμοποίησα άνδρες που έμπαιναν στο GNTM: Μου έφεραν αλκοόλ και κινητό»

«Τους άρεσα και ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα, τους χρησιμοποιούσα»

xrisimopoiisa-andres-pou-empainan-sto-gntm-mou-eferan-alkool-kai-kinito
SHARE THIS
0
SHARES

Μια αποκάλυψη που «καίει» την παραγωγή του GNTM έκανε σήμερα το πρωί η Μέγκι Ντρίο από το πάνελ της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε πως στον περσινό κύκλο του ριάλιτι κατάφερε να βάλει μέσα στο σπίτι κινητό και αλκοόλ. Πώς το κατάφερε αυτό; 

 

Όπως η ίδια παραδέχτηκε, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι άρεσε σε κάποιους από τους άνδρες που έμπαιναν στο σπίτι και τους χρησιμοποιούσε για να της φέρουν ό,τι ήθελε. 

Είπε συγκεκριμένα: 

«Δεν ξέρετε πάρα πολλά. Δεν ξέρετε ότι εγώ είχα κινητό τις πρώτες εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Είχα καταφέρει να έχω κινητό, πώς γίνεται; Απαγορεύεται το κινητό, απαγορεύεται το αλκοόλ, όμως, αυτά τα δύο εγώ είχα καταφέρει να τα βάλω μέσα στο σπίτι.

Είχαμε ανθρώπους που ερχόντουσαν απ’ έξω και σε κάποιους από αυτούς άρεσα πολύ, ήθελαν να κάνουν πράγματα για μένα, οπότε τους χρησιμοποιούσα. Υπήρχαν γιατροί εξωτερικοί που ερχόντουσαν και μπαινοβγαίνανε. Σε έναν άρεσα πολύ και με βοηθούσε.

Το κινητό το έκρυβα πάνω από την πόρτα του δωματίου μέχρι που με ανακάλυψαν σε κάποια φάση, όχι η παραγωγή, αλλά μία από τις κοπέλες, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Η Γαρυφαλλιά το είπε σε όλες κι έγινε μια σύσκεψη κι έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς γιατί αυτές μας θέλανε εκτός, λέγανε ότι κάναμε πράγματα τα οποία δεν τα έκαναν αυτές, ότι σπάγαμε τους όρους του συμβολαίου». 

 

«Θα μπορούσαν να μας είχαν διώξει. Δυο φορές είχαμε περάσει αλκοόλ μέσα, εγώ και οι δύο φίλες μου», είπε η Μέγκι Ντρίο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook