X

Χριστίνα Βραχάλη: Nέα φωτογραφία πριν από το μαιευτήριο - "Θα περιμένω να κάνουμε μαζί, το δρόμο που μου έχει απομείνει"

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία, ανυπομονώντας για τον ερχομό της μικρής της.

Γράφει: TheToc team

Νέα φωτογράφιση έκανε η Χριστίνα Βραχάλη δημοσιεύοντας σχετικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram, λίγες ημέρες πριν γεννήσει.

Η δημοσιογράφος πριν από μερικές εβδομάδες αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της στο Open, έτοιμη να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον ερχομό της κόρης της.

"Παύση μερικών ημερών… Το επόμενο δελτίο θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα… Ειλικρινά δεν έχω λόγια…. Μου αποδείξατε πως υπάρχει άπειρη αγάπη εκεί έξω…Και έρχεται κυρίως από εκεί που δεν την περιμένεις. Ευγνώμων και ευλογημένη", είχε γράψει στην ανάρτησή της η Χριστίνα Βραχάλη.

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε τη νέα της φωτογραφία, ανυπομονώντας για τον ερχομό της μικρής της.

"Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί, όλο το δρόμο που μου έχει απομείνει, μόνο με σένα θέλω ό,τι έχει μείνει, μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί…", έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη η οποία σύντομα θα μπει στο μαιευτήριο.

Διαβάστε Επίσης