
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εφημερίδα «Αγορά», μιλώντας μεταξύ άλλων για την εποχή που είδε την κατάθλιψη να της χτυπά την πόρτα.
Σε ερώτηση που της έθεσε ο δημοσιογράφος, για το αν κάποια στιγμή θα ήθελε να σταματήσει την τηλεόραση, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Στο παρελθόν είχα πιεστεί πολύ κάποια στιγμή και όχι μόνο το είχα σκεφτεί, αλλά σχεδόν το είχα πάρει απόφαση. Όταν σταμάτησα την καθημερινή εκπομπή του Star έπεσα σχεδόν σε κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να συνηθίσω τη φυσιολογική καθημερινή ζωή, χωρίς πίεση. Απίστευτο! Νόμιζα ότι ήμουν άχρηστη. Δούλευα σε ένα κανονικό ωράριο, αμειβόμουν κανονικά και νόμιζα ότι κοροϊδεύω τον κόσμο. Πέρασα δύσκολα. Ευτυχώς που ο Θεός έχει ευλογήσει εμένα και την οικογένειά μου».
«Μου έχει συμβεί να κλαίω καθ' οδόν μετά από μία δύσκολη μέρα. Όταν μπαίνω σπίτι μου, ηρεμώ. Με τρελαίνουν η αδικία, το ψέμα και η κοροϊδία. ξέχασα να σου πω ότι υπάρχουν φορές που είμαι και λίγο drama queen. Το παραμικρό μπορεί να με αποσυντονίζει και το κάνω τεράστιο μέσα στο μυαλό μου».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr