
"Δεν μου λέει κάτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου" δήλωσε σήμερα η ηθοποιός Χριστίνα Παππά βάζοντας μάλιστα "τελεία" στην επεισοδιακή σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Στην κάμερα του "Πρωινού" η Χριστίνα Παππά, υπήρξε αφοπλιστικά ειλικρινής όταν ρωτήθηκε σχετικά. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή με την παρουσιάστρια.
"Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Τώρα τελείωσε, πέρασε, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν μου λέει κάτι. Τελεία. Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν που κάναμε παρέα, καμία σχέση", ανέφερε η Χριστίνα Παππά.
Αρχικά η Χριστίνα Παππά σχετικά με τον κορονοϊό είπε πως όλο αυτό είναι ψυχοφθόρο είναι δύσκολο αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή.
Ακόμη είπε πως "έχει κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια γιατί έχει έρθει η μητέρα μου από τον Βόλο και δεν διακινδυνεύω. Όσο και αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε, αγαπιόμαστε. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr