Χριστοπούλου: Ούτε πανέμορφες, ούτε για διεθνή καριέρα τα κορίτσια του GNTM

«Δεν μπήκε η Αντριάνα Λίμα στο GNTM, δίχως να θέλω να μειώσω τα κορίτσια».

xristopoulou-oute-panemorfes-oute-gia-diethni-kariera-ta-koritsia-tou-gntm
SHARE THIS
0
SHARES

Για το GNTM, το ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετέχει μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η coach των κοριτσιών, μίλησε για τα κορίτσια που δεν θεωρεί και ιδιαίτερα όμορφα αλλά απλά κορίτσια της διπλανής πόρτας, ενώ τόνισε ότι ελάχιστες θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα.  

 

«Έχουμε κορίτσια της διπλανής πόρτας τα οποία δεν είναι τα φοβηστικά πρότυπα της ομορφιάς. Δεν μπήκε η Αντριάνα Λίμα, δίχως να μειώνω τα κορίτσια. Είναι άλλα πλάσματα και η καθεμία ξεχωριστή. Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά. Η επιτυχία του είναι αυτή. Αγγίζει τις γυναίκες σε κάποιο σημείο, σαν καρφί στην καρδιά κάποιες φορές. Είναι μια παραγωγή που θα μπορούσε να σταθεί παντού».

 

Ενώ συνέχισε αναφερόμενη για το ποιες θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα.

«Κάποιες θα μπορούσαν. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Είμαστε ένας λαός που έχει μάθει πάρα πολύ στα εύκολα. Μπορώ να σου πω για 55 κοπέλες που πήγαν στο εξωτερικό και γύρισαν και δεν ξαναέκαναν κάτι. Η Καγιά όμως, που πολλοί αναρωτιούνται τι έκανε, έκανε πολλά. Έχει παλέψει πάρα πολύ από τα 14 της. Ήταν πολύ μικρή και δούλεψε σκληρά. Πρέπει να είσαι αυστηρός και δίκαιος. Για αυτό είναι έτσι η Βίκυ, γιατί ξέρει. Δεν μπορεί να έρχεται και να σου λέει κάποια «δεν περπατάω στην εξέδρα στην πισίνα» θαρρείς και από κάτω έχει καρχαρίες! Δεν πρόκειται να κάνουμε pampering στο "δεν μπορώ"», λέει η ίδια στο Gala.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook