Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από γειτόνισσα στα 12, μου ότι είμαι υιοθετημένη»

«Έτρωγα σούπα κοτόπουλο και δεν τελείωνε γιατί ήταν από τα δάκρυα. Στεναχωρήθηκα για το ψέμα...». Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για την ευαίσθητη πτυχή της ζωής της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, τον συναισθηματισμό και τα βιώματά της να ξεχειλίζουν, η Χρύσα Ρώπα μίλησε για την παιδική της ηλικία και το μεγάλο μυστικό της υιοθεσίας της, που της αποκαλύφθηκε όχι από τους γονείς της, αλλά από μία ξένη, μία γειτόνισσα της στη Θεσσαλονίκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια και αποκάλυψε ότι έχει και δίδυμη αδελφή: «Το έμαθα από μία γειτόνισσα μία μέρα που γύρισα από το σχολείο... Κάποια γειτόνισσα είπε στη μαμά μου "Σιγά μωρή ποια είσαι".  Εκείνη τη στιγμή πήγε να την υπερασπιστεί ο μπαμπάς μου... Με βλέπει η μαμά μου και του λέει "Νίκο, το παιδί". Της λέει η γειτόνισσα: "γιατί μωρή από το αυτό σου το έβγαλες;". Εκεί πια, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου. Η αντιμετώπιση ήταν ότι ήμουν αχάριστη, γιατί εκεί χάλασε η ζωή μας. Έτρωγα σούπα κοτόπουλο και δεν τελείωνε γιατί ήταν από τα δάκρυα. Στεναχωρήθηκα για το ψέμα... Αν με αγαπούσαν δε θα με ένοιαζε τίποτε».