Χρύσα Σπηλιώτη: Η αγωνία της οικογένειας - Καμένα βρέθηκαν τα σκυλιά τους

Τα αποτελέσματα από το δείγμα DNA που έδωσαν περιμένουν τα μέλη της οικογένειας του ζευγαριού.

xrusa-spiliwti-i-agwnia-tis-oikogeneias---kamena-brethikan-ta-skulia-tous
SHARE THIS
0
SHARES

Δύο μέρες τώρα και μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική, ο κόσμος παρακολουθεί με κομένη την ανάσα τις εξελίξεις για όλους τους αγνοούμενους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στο Μάτι και σήμερα θα έφευγε για διακοπές στην Άνδρο. Η πυρκαγιά όμως τους άλλαξε τα σχέδια.

 

Οσο περνούν οι ώρες η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται, ενώ ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού Κώστας Τουρναβίτης, αποκάλυψε ότι ο ίδιος, τη κόρη του αγνοούμενου, η αδελφή και η μητέρα της Χρύσας Σπηλιώτη, έδωσαν δείγμα DNA και αναμένουν τα αποτελέσματα τα οποία θα βγουν το αργότερο σε μία εβδομάδα.

Η νεότερη εξέλιξη σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι ότι τα δύο σκυλιά της οικογένειας βρέθηκαν καμένα στο ίδιο οικόπεδο που βρήκαν και τα δυο αυτοκίνητά τους.

 

Πρόκειται για το ίδιο σημείο όπου βρέθηκαν τα 26 θύματα αγκαλιασμένα κι απανθρακωμένα.

 

Στο κτήμα υπάρχουν συνολικά πέντε καμένα αυτοκίνητα, δυο των συγγενών του και τα υπόλοιπα ανήκουν στους ιδιοκτήτες του σπιτιού. 

Αυτό που τόνισε είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη βοήθεια στην περιοχή και όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τους πληγέντες.

Πηγή: με πληροφορίες από tlife 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook