X

Χρυσή Βαρδινογιάννη - Νικόλαος Ντε Γκρες: "Θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους"

Η Χρυσή Βαρδινογιάννης και ο Νικόλαος Ντε Γκρες συμπληρώνουν σε λίγες ημέρες, έναν χρόνο έγγαμου βίου

Γράφει: TheToc team

Στις 7 Φεβρουαρίου η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Ντε Γκρες αναμένεται να συμπληρώσουν ένα χρόνο έγγαμου βίου.

Με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου του ζευγαριού, το περιοδικό OK! φιλοξενεί ένα δημοσίευμα στο οποίο εμφανίζεται άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον της Χρυσής Βαρδινογιάννη και του Νικόλαου Ντε Γκρες που δηλώνει: "Τόσο ο Νικόλαος όσο και η Χρυσή αγαπάνε πολύ τα παιδιά κι αν ο Θεός τους ευλογήσει θα ήταν μεγάλο δώρο και για τους δυο να δουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει".

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού

Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν σε μία δυσάρεστη περίσταση για την οικογένεια του Νικόλαου Ντε Γκρες, στην κηδεία της πριγκίπισσας Ειρήνης. Μετά από μία δύσκολη μέρα για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας και τους Ντε Γκρες παρατέθηκε δείπνο στη Μεγάλη Βρεταννία για τη μνήμη της εκλιπούσας. Λίγες ώρες μετά την κηδεία, η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Ντε Γκρες εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο της "Μεγάλης Βρετάννιας" και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα στιγμιότυπα.

Η Χρυσή ήταν ιδανικά ντυμένη για την περίσταση, φορώντας ένα κομψό μαύρο σύνολο που απαρτιζόταν από ένα μάξι παλτό και μία φούστα στο ίδιο μήκος και κομψές χαμηλές γόβες. Τα ξανθά μακριά μαλλιά της ήταν σε ελαφριές μπούκλες ενώ το μακιγιάζ της, ουδέτερο.