Χρυσούλα Διαβάτη: Ελένη Μενεγάκη; Ποια είναι η κυρία; Δεν τη ξέρω!

Κι όμως υπάρχει ελληνίδα που δεν γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη. Η Χρυσούλα Διαβάτη, μετά τον Ρουβά, ξαναχτυπά: «Και 500 χρόνια να είναι στο χώρο δεν τη γνωρίζω»...

xrusoula-diabati-eleni-menegaki-poia-einai-i-kuria-den-ti-kserw
SHARE THIS
0
SHARES

    Υπάρχει ΄Ελληνίδα που δεν γνωρίζει ποια είναι η Ελένη Μενεγάκη; Βεβαίως υπάρχει και είναι η Χρυσούλα Διαβάτη.  Δεν βλέπει τηλεόραση και δεν γνωρίζει ποια είναι η Ελένη Μενεγάκη. Ετσι απλά. Μετά το σάλο που προκάλεσε η άρνησή της τον Δεκέμβριο του 2014 να παραλάβει διάκριση Καρόλου Κουν διότι στην ίδια τελετή θα βραβευόταν και ο Σάκης Ρουβάς, η γνωστή ηθοποιός ξαναχτυπά. Σε δηλώσεις της αναφέρει πως δεν βλέπει τηλεόραση και δεν γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη. «Δεν την έχω δει στην τηλεόραση. Ας είναι και 500 χρόνια στο χώρο», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στις συγκεκριμένες δηλώσεις.  

 «Εμένα γιατί να μου αρέσει; Δεν την ξέρω. Εμένα δεν μου αρέσει τίποτα από όλα αυτά. Δεν την έχω δει στηλεόραση. Ας είναι και 500 χρόνια στο χώρο. Τι νομίζεις ότι κάθομαι και στήνομαι για να δω; Είμαι νοικοκυρά γυναίκα, μαγειρεύω, πάω ψωνίζω, μεγάλωσα εγγόνια. Δεν είχα χρόνο να δω τέτοια και ποτέ δεν θα έβλεπα», είπε συγκεκριμένα η Χρυσούλα Διαβάτη, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στο secret. Είναι προφανές ότι οι πρόσφατες της δηλώσεις θα προκαλέσουν καινούργιο σάλο στα social media. 

   Θυμίζουμε ότι η Χρυσούλα Διαβάτη άνοιξε καινούργιο γύρο με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά,όταν πληροφορήθηκε ότι θα ερμήνευε το «Άξιον Εστί»,το Μάιο του 2015.

Καλεσμένη στο «Mega με μία», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, ο Μάρκος Σεφερλής ρώτησε την ηθοποιό για τον Σάκη Ρουβά και εκείνη δεν προσπέρασε, αλλά απάντησε: «Εγώ θυμάμαι ένα σκυλάκι που είχαμε και τότε που παιζόταν το «Φέρτε μου ένα μαντολίνο» τραγούδαγε και εκείνο. Χατζιδάκι. Δεν επεμβαίνω σε αυτά. Άλλους αφορούν, όχι εμένα. Στο χώρο μου να μην έρθει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook