Χωριστά... κι αγαπημένοι, Μπαράκ - Μισέλ του Αγίου Βαλεντίνου

«Θα είμαι για πάντα η Βαλεντίνα σου», τουίταρε η πρώτη Κυρία μαζί με ένα κολάζ ρομαντικών στιγμών με τον πρόεδρο Ομπάμα - Εκείνος, όμως ήταν 3.000 μίλια μακριά.

xwrista-ki-agapimenoi-mparak---misel-tou-agiou-balentinou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Μπαράκ Ομπάμα έλειπε στο Μέρυλαντ σε επαγγελματικό ταξίδι, αφού και η σύζυγός του δεν ήθελε να γιορτάσει φέτος τη γιορτή των ερωτευμένων, όχι επειδή δεν είναι, αλλά επειδή το πάρτυ γενεθλίων της ήταν ένα μεγάλο γεγονός με πολύ κόσμο, και έγινε μόλις ένα μήνα πριν.

«Γιορτάσαμε τόσο έντονα στα πεντηκοστά μου γενέθλια, που νιώθω σα να τα γιορτάζω ακόμη» δήλωσε η Πρώτη Κυρία σε εμφάνισή της σε ραδιοφωνική εκπομπή. 

Η Μισέλ Ομπάμα του έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μέσω Twitter: «Γεια σου Μπαράκ, θα είμαι για πάντα η Βαλεντίνα σου -mo- τα αρχικά της». Ακόμη κι αν το twitter δεν είναι τόσο προσωπικό μέσο, η Μισέλ Ομπάμα το υπέγραψε με τα αρχικά της για να δείξει πως το έγραψε εκείνη, όπως κάνει πάντα το προεδρικό ζεύγος στις γραπτές δηλώσεις του στα social media. 

 

Ο πρόεδρος Ομπάμα της απάντησε αμέσως, με μία φωτογραφία λέγοντάς της «Αυτή είναι η αλήθεια: η Μισέλ Ομπάμα είναι ακόμη ο καλύτερος Βαλεντίνος», χωρίς να βάλει τα αρχικά του. Αν και με τις εμφανίσεις του, το προεδρικό ζεύγος προσπαθεί να βέλει τέλος σε όλες τις φήμες για τα προβλήματα στη σχέση τους, τέτοια μικρά λάθη μας προκαλούν απορία...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook