«Χωρίζουν» Σελίμ και Τσίκιλης: Γιατί αποχώρησε από το εστιατόριό του

Γιατί ο Τσίκιλης φεύγει από το Anadolu.

xwrizoun-selim-kai-tsikilis-giati-apoxwrise-apo-to-estiatorio-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Δημήτρης Τσίκιλης και ο Σελίμ Σελτζούκ, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο MasterChef, συνεργάζονταν  για αρκετούς μήνες στο anadolu, το εστιατόριο του Σελίμ στην Αθήνα. 

Αυτή η συνεργασία, όμως, έλαβε τέλος. 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Τσίκιλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το μαγαζί και ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα, αλλά πάνω απ’ όλα στον καλό του φίλο, τον Σελίμ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by selim selguk (@selimselguk) on

«Ένα μεγάλο διάστημα φιλοξενίας και άψογης συνεργασίας έλαβε τέλος με πολύ όμορφες στιγμές πολύ μαγείρεμα και πολύ περισσότερο αγάπη από όσους ήρθαν να μας επισκεφθούν και να φάνε από τα χεράκια μας…

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον φίλο και αδελφό μου Selim Selguk για όλα και εννοείται και την άψογη ομάδα του Anadolu.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καλή συνέχεια εύχομαι (που θα είναι δηλαδή δε το συζητώ). ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΜΜΜ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΗΗΗΛΛΛΟΒΒΒ ΓΙΙΙΟΟΟΥΥΥΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΜΟΥ Selim», έγραψε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα μεγάλο διάστημα φιλοξενίας και άψογης συνεργασίας έλαβε τέλος με πολύ όμορφες στιγμές πολύ μαγείρεμα και πολύ περισσότερο αγάπη από όσους ήρθαν νά μας επισκεφθούν και νά φάνε από τα χεράκια μας....... Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόν φίλο και αδελφό μου Selim Selguk για όλα και εννοείται και την άψογη ομάδα του Anadolu Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΆΡΙΣΤΩ καλή συνέχεια εύχομαι (πού θά είναι δηλαδή δε το συζητώ) ΤΌ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΝΑΤΟΛΊΤΙΚΟ ΜΑΜΜΜ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ ΑΗΗΗΛΛΛΟΒΒΒ ΓΙΙΙΟΟΟΥΥΥΥ ΚΑΡΓΑΑΑΑ ΚΑΡΝΤΆΣΙ ΜΟΥ Selim 

A post shared by Dimitris Tsikilis (@tsikilis_dimitris__) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook