«Χωρίζουν» Σκορδά-Λιάγκας; Οι ύποπτες δηλώσεις της Φαίης

Τα λόγια της Φαίης Σκορδά δεν κρύβουν κανέναν γρίφο. Όλες οι απαντήσεις για τον Γιώργο Λιάγκα, τη συνεργασία τους και το πρωινό, στις δηλώσεις της.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Πόσο μακριά είναι το «χωριστά» και όχι το «μαζί» για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα; Οι δύο σύζυγοι που έγιναν συνεργάτες φτάνουν στο τέλος και της δεύτερης σεζόν της συνεργασίας τους στον ΑΝΤ1 και οι φήμες έχουν ξεκινήσει για το μέλλον τους εδώ και αρκετό καιρό. Από τη μία τα υπονοούμενα του Γιώργου Λιάγκα για το ότι εκείνος δεν ταιριάζει στο πρωινό, αφού δεν μπορεί να μιλήσει για όσα τον αφορούν, από την άλλη η Φαίη Σκορδά που τον πειράζει για τα υψηλά νούμερα που κάνει η εκπομπή όταν απουσιάζει, μέχρι και ο καλεσμένος μελλοντολόγος Σεβάν που έφεραν, τους είπε ότι δεν θα συνεχίζουν ως ζευγάρι στην τηλεόραση.

Τα λόγια της Φαίης Σκορδά χθες το βράδυ ήταν ύποπτα για καινούρια φωτιά στις φήμες, αφού η παρουσιάστρια ξεκάθαρα διαχώρισε τη θέση της από τις αποφάσεις του συζύγου και συμπαρουσιαστή της.

«Δεν ξεκινήσαμε μαζί σαν ντουέτο, είχαμε δύο διαφορετικές πορείες και μέχρι στιγμής μας πάει πάρα πολύ καλά. Κάποια στιγμή, ο καθένας θα κάνει κάτι διαφορετικό, μέχρι στιγμής όμως είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στον ΑΝΤ1 το συμβόλαιό μας ήταν 2 χρόνια συν 1, το οποίο ανανεώνεται από την πλευρά του καναλιού αυτομάτως. Ακόμα, επίσημα δεν έχει γίνει κάποιο ραντεβού. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη χρονιά. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Έτσι αισθάνθηκα. Ήταν η ομάδα φοβερή μπροστά και πίσω από τις κάμερες». Η μετάφραση; Δεν πρόκειται για σπαζοκεφαλιά, αλλά για μία έξυπνη «καλλιέργεια του εδάφους» σε περίπτωση που για όποιον λόγο (είτε δικό τους είτε του καναλιού) πάψουν να υπάρχουν ως δίδυμο.

Το τέλος, όμως των δηλώσεών της ακόμα καλύτερο και ικανό να δώσει απάντηση σε όσους αναρωτιούνται για το τι θα έκανε μόνη της η Φαίη Σκορδά, αν θα δεχόταν πρόταση για βραδινή εκπομπή: «Δεν θα με δείτε, δεν το σκέφτομαι. Αν δεν έχω το πρωινό και μεσημεριανό και μεταμεσονύκτιο κάνω. Εγώ όμως, δεν φεύγω από το πρωινό, σας το λέω! Θα πάω σε ένα κανάλι και θα κάθομαι. Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει κάτι άλλο...»! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook