Ζωή Λάσκαρη: Πόσα εκατομμύρια είχε πάρει για το εξώφυλλο στο Playboy

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε το ποσό.

zwi-laskari-posa-ekatommuria-eixe-parei-gia-to-ekswfullo-sto-playboy
SHARE THIS
0
SHARES

Για τη χρυσή εποχή των περιοδικών στην Ελλάδα και τα ποσά που έπαιρναν οι σταρς της εποχής μίλησε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο φωτογράφος σε συνέντευξή του στο περιοδικό People αναφέρθηκε για το θρυλικό εξώφυλλο της Ζωής Λάσκαρη στο Playboy, το τεύχος του οποίου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1985 και έσπασε κάθε ρεκόρ.

«Η Λάσκαρη είχε πάρει πολλά λεφτά για το εξώφυλλο του Playboy. Νομίζω περίπου πέντε εκατομμύρια δραχμές. Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε photoshop με τη μορφή που υπάρχει σήμερα, ωστόσο γινόταν με έναν διαφορετικό τρόπο. Γινόταν photoshop χειροποίητο», δήλωσε ο φωτογράφος.
«Οι αδελφοί Διαμαντόπουλοι, ο Ντίνος και ο Τάκης, είχαν μια τεχνοτροπία που την υιοθέτησαν από τον πατέρα τους, αλλά την εξέλιξαν στο έπακρο. Τύπωναν τις φωτογραφίες και μετά έπαιρναν το ξυράφι. Έξυναν τις ρυτίδες και λέπταιναν τη μέση. Αυτό έκανα κι εγώ. Αφού τελειώναμε, φωτογραφίζαμε ξανά την ήδη υπάρχουσα φωτογραφία και τη στέλναμε. Ήταν τόσο περίτεχνα φτιαγμένη που δεν φαινόταν», πρόσθεσε.

Τι είχε δηλώσει η Ζωή Λάσκαρη για το εξώφυλλο στο Playboy

Η ίδια η Ζωή Λάσκαρη είχε μιλήσει για το εξώφυλλο, το οποίο είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.
Η ίδια η Ζωή Λάσκαρη ισχυριζόταν πάντως πως δεν πήρε δραχμή. «Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς… Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα…», είχε πει σε συνέντευξή της.

«Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη», είχε δηλώσει μεταγενέστερα η Ζωή Λάσκαρη για την θρυλική αυτή φωτογράφιση και την αμοιβή που πήρε», είχε πει μεταγενέστερα. 

Η Ζωή Λάσκαρη στο εξώφυλλο του Playboy
Η Ζωή Λάσκαρη στο εξώφυλλο του Playboy

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook