Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με μέλη βασιλικών οικογενειών.
Μεταξύ αυτών η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας. Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον γάμο του γιου τους και διαδόχου του θρόνου.
Ο Παύλος έφτασε μόνος στο Αμμάν, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, και πήγε στη δεξίωση με επίσημο ένδυμα. Ο ίδιος έκανε ένα ιδιαίτερα ευγενικό χειροφίλημα στη νύφη.

Ακόμα είχε μια σύντομη συζήτηση με τη βασίλισσα Ράνια, η οποία μάλιστα τον κοίταξε με απορία. Κάτι θα της είπε, ίσως για την απουσία της Μαρί Σαντάλ, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Εκεί ήταν η θεία του, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ενώ ο θείος του, ο αυτοεξόριστος βασιλιάς Χουάν Κάρλος έκανε μια σπάνια εμφάνιση.


Ο παραμυθένιος βασιλικός γάμος
Ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια πάντρεψαν τον πρωτότοκο γιο τους Χουσείν, διάδοχο του θρόνου, με την αρχιτέκτονα Ράτζουα αλ-Σαίφ, σε μία γαμήλια τελετή που θύμιζε παραμύθι. Η νύφη επέλεξε δημιουργία του οίκου Elie Saab, με τιάρα και πανάκριβα κοσμήματα.

Την συνόδευσαν στο παλάτι Ζαχράν τα μικρότερα αδέλφια του διαδόχου, ενώ η τελετή έγινε ενώπιον 140 ατόμων.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Παλάτι Αλ-Χουσεϊνία, με 1700 προσκεκλημένους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr