
"Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο” είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη.
Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "Πρωινό” του ΑΝΤ1 για τη φίλη του Βαρβάρα Κίρκη που κατήγγειλε τον σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη και την αποφυλάκιση του ηθοποιού.
"Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ. Είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, αλλά γι’ αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να σας απαντήσω. Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της αυτές τις μέρες” είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη Βαρβάρα Κίρκη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης δικάζεται σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.
Στον γνωστό τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του, για τον ξυλοδαρμό που ισχυρίζεται πως υπέστη.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης, που πέρασε το Σάββατο το κατώφλι του εισαγγελέα, έμεινε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππιδη ο οποίος αποφυλακίστηκε.
"Επειδή είμαι μάρτυρας στη δίκη, δεν έχω επικοινωνία με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Από πολύ παλιά ο Πέτρος είχε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο το παρακολουθούσε. Όλοι θέλουν να ξέρουν αν έχει ελεγχθεί πλήρως ο φάκελος των αιτιών που έφτασε να αποφυλακίζεται ο κύριος Φιλιππίδης. Εγώ είδα από μακριά τον Πέτρο να περπατάει κανονικά, αλλά ήταν αδυνατισμένος” ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr