Είναι 28 χρονών, αγαπά την ποδηλασία και το fitness training κι υπηρετεί το αστυνομικό σώμα της πατρίδας της.
Ο λόγος για την όμορφη Ναντίν Μπέρναϊς από τη Στουτγάρδη, η οποία στέφθηκε ως Μις Γερμανία 2019, αφού κατάφερε να κερδίσει τις υπόλοιπες φιναλίστ.
«Είμαι εδώ και δέκα χρόνια στο αστυνομικό σώμα και ουδέποτε μετάνιωσα, που επέλεξα αυτόν τον δρόμο», σημειώνει η Ναντίν.
«Το όνειρό μου έγινε πλέον πραγματικότητα», είπε μόλις κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο. Γιαυτό τώρα θα πρέπει να βάλει λίγο πίσω την καριέρα της για να αφοσιωθεί στο μόντελινγκ. Να γιατί σκοπεύει να πάρει άδεια ενός έτους, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του νέου της τίτλου.
Εκτός από τον τίτλο, η Ναντίν έλαβε ως δώρα ένα αυτοκίνητο για διάρκεια ενός έτους, φορέματα και ταξίδια.
Στέφθηκε τον Οκτώβριο «Μις Βάδη – Βυρτεμβέργη»
Για να διαγωνιστεί στον τελικό για την ανάδειξη της Μις Γερμανία, η πανέμορφη αστυνομικός είχε στεφθεί τον περασμένο Οκτώβριο «Μις Βάδη-Βυρτεμβέργη».
Στα μέλη της κριτικής επιτροπής κι ένας δεινός επικριτής των προγραμμάτων διάσωσης της Ελλάδας
Στο τετραμελές πάνελ της κριτικής επιτροπής μετείχαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων του γερμανικού Κοινοβουλίου, βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών(CDU) και δριμύς επικριτής των προγραμμάτων διάσωσης της Ελλάδας, Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ και η Βρετανίδα χορεύτρια Νικεάτα Τόμπσον.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr