Με αφορμή ένα βίντεο για τους καλοκαιρινούς έρωτες, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τις σχέσεις που έχει κάνει στη ζωή της.
"Εγώ δύο σχέσεις έκανα, δηλαδή από τα είκοσι επτά μου και μετά δύο σχέσεις έκανα. Έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία, είναι πολλά τα χρόνια και πρέπει να γυρνάω το μυαλό μου πολύ πίσω για να θυμηθώ, αλλά θυμάμαι πάντα ότι τα καλά και τα άσχημα συνέβαιναν πάντα καλοκαίρι, όλα είχαν ή μία αρχή ή ένα τέλος!", είπε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της.
Η Μενεγάκη σε ηλικία 20 ετών παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, όμως ο γάμος τους κράτησε μόλις έναν χρόνο.
Τον Απρίλιο του 2001 έγινε ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια, ενώ, μετά το διαζύγιό τους, τον Ιανουάριο του 2010, έγινε ζευγάρι με τον Μάκη Παντζόπουλο και έφερε στον κόσμο την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr