Η Αντέλ, είναι μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στον πλανήτη, η οποία αν και μόλις 25 ετών, έχει σαρώσει βραβεία και πωλήσεις.
Οι δε συναυλίες της δεν είναι απλή υπόθεση. Εχουμε δει αποσπάσματα όπου η ίδια μιλάει στον κόσμο, δακρύζει μιλώντας για τον γιο της, γελάει και γενικά αλληλεπιδρά με το κοινό.
Αυτή τη φορά έκανε κάτι μοναδικό. Η Αντέλ, η οποία είναι φαν του ποδοσφαίρου, διέκοψε τη συναυλία της στο Παρίσι για να μεταδώσει live εικόνα από τον αγώνα Γαλλία - Ρουμανία.
Και δεν έδειξε απλά εικόνα από τον αγώνα στο video wall, αλλά έβαλε και ήχο από την περιγραφή του ματς, ενώ η ίδια σχολίαζε.
Και φυσικά, αφού βρισκόταν στη Γαλλία, υποστήριξε την ομάδα της ξεσηκώνοντας το κοινό που την αποθέωσε λέγοντας ότι της αξίζει να κερδίσει το Euro.
Δείτε το βίντεο.