X

Η σύντροφος του Βουτσά θέλει παιδί μαζί του και κάνει εξωσωματική!

Η 37χρονη Αλίκη Κατσαβού, σύντροφος του 84χρονου Κώστα Βουτσά ομολογεί ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί λόγω δικού της προβλήματος και υποβάλλεται σε εξωσωματικές.

Γράφει: TheToc team

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης και την ομολογία του ζευγαριού κατά καιρούς ότι θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, τώρα έρχεται η Αλίκη Κατσαβού να εκπλήξει με τις δηλώσεις της.

Η ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού, σύντροφος του Κώστα Βουτσά, ομολογεί ότι έχει ήδη κάνει προσπάθειες μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι οποίες απέτυχαν και θα μπει στη διαδικασία και θα υποβληθεί σε άλλη μία εξωσωματική! Μάλιστα, τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, ότι το πρόβλημα είναι δικό της, αφού εκείνη δεν μπορεί να μείνει έγκυος.

«Δεν είναι μια εύκολη ιστορία. Απαιτεί θάρρος και δύναμη», λέει ανάμεσα σε άλλα η Αλίκη Κατσαβού. Δείτε όλη τη συνέντευξή της και όσα λέει στο βίντεο.