
Η Μίρκα είναι ένα μικροσκοπικό τρελοκομείο, με δύο μαύρα αυτιά που την βοηθάνε να πετάει αντί να τρέχει, και πολύ σπιρτάδα στο μυαλό της και στον χαρακτήρα της.
Βρέθηκε όπως βρίσκονται όλα τα κυνηγόσκυλα, πεταμένη στον δρόμο κάπου στην επαρχία. Όταν σε βλέπει χαίρεται απίστευτα, αλλά όσο και να χαίρεται και όσο και τα αυτιά της να πηγαίνουν πάνω κάτω, σέβεται τον προσωπικό σου χώρο, και χαίρεται δίπλα σου όχι πάνω σου.
Ένας τρόπος να την κάνεις ευτυχισμένη, είναι να της πετάς μπαλάκια και αυτή να τρέχει και να τα πιάνει. Είναι η καλύτερη στο να πιάνει το μπαλάκι, και στο να κυκλοφορεί με αυτό στο στόμα της. Το να παίζετε μαζί της με τέτοιο τρόπο, σε συνδυασμό με μια καλή βόλτα, θα την βοηθάει πολύ να εκτονωθεί, να ικανοποιήσει το κυνηγετικό της ένστικτο, και να είναι ευτυχισμένη και ήρεμη.
Είναι ένα καλόψυχο Σέτερ, που απολαμβάνει απίστευτα το να παίζει μαζί σας, και προσπαθεί να επικοινωνήσει, χωρίς να επιβάλει την παρουσία της. Είναι γεννημένη τον Δεκέμβρη του 23 και ψάχνει το παντοτινό της σπίτι.
Στο www.saveagreekstray.org/el/adoptions/pets/mirka σας περιμένει για παιχνίδι
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr