X

Πρώτες βοήθειες στον σκύλο μου - Ένα βιβλίο οδηγός για την καλή υγεία του

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στον κάθε ιδιόκτητη σκύλου, ανεξάρτητα από την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει στο θέμα της υγείας του τετραπόδου συντρόφου του.

Γράφει: TheToc team

Στη συμβίωσή μας με τους τετράποδους φίλους μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αιφνίδια περιστατικά, ατυχήματα ή μικροπροβλήματα στην υγεία τους.

Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε τις πρώτες βοήθειες πριν επισκεφθούμε τον κτηνίατρο μας.

Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας όλο και περισσότεροι παύουν να βλέπουν το σκύλο μόνο χρηστικά, αλλά αρχίζουν να βιώνουν και να απολαμβάνουν πλούσιο συναισθηματικό δεσμό και αλληλεπίδραση με αυτόν.

Έτσι, από την απλή κατοχή ενός σκύλου μεταβαίνουμε στην υπεύθυνη κυνοφιλία. Στα ενδιαφέροντα του υπεύθυνου κυνόφιλου συγκαταλέγονται η κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση του σκύλου του, καθώς και η φροντίδα της καλής φυσικής του κατάστασης.

Όσο αφορά την υγεία του σκύλου, ο υπεύθυνος κυνόφιλος αποζητά όλο και περισσότερες γνώσεις. Και στο θέμα της υγείας, μοναδικός και αναντικατάστατος φίλος του είναι ο γιατρός του τριχωτού τετραπόδου φίλου του, ο κτηνίατρος.

Διαβάστε Επίσης

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στον κάθε ιδιόκτητη σκύλου, ανεξάρτητα από την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει στο θέμα της υγείας του τετραπόδου συντρόφου του.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόεις Κάκτος

Διαβάστε Επίσης