
"Ο χήνος μόλις χήρεψε και είναι σε κατάθλιψη γιατί την αγαπούσε", γράφει σε ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα από τη Σύρο.
Στη φωτογραφία η βουλευτής φαίνεται να προσεγγίζει τον χήνο και εκείνος δείχνοντάς της εμπιστοσύνη (γιατί η φύση πάντα ξέρει) την πλησιάζει χωρίς επιφύλαξη.
"... και δεν είναι καριόλι σαν εμάς τους ανθρώπους"... συνεχίζει το μήνυμά της η Ελενα Ακρίτα και δεν χρειάζεται σχολιασμός για τη διαφορά που αντιμετωπίζουμε τις όποιες καταστάσεις στη ζωή.
" Τον ταΐζω comfort food για να τον παρηγορήσω κι έχουμε γίνει αχώριστοι", καταλήγει.
Γιατί τα ζώα εκτιμούν, σέβονται και αγαπούν καθαρά και ειλικρινά χωρίς δόλο και δεύτερες σκέψεις.
Τα ζώα εκφράζουν συναισθήματα και ανάγκες μέσα από ήχους, κινήσεις, και συμπεριφορές. Αν υπήρχε μια λέξη που γνωρίζουν πολύ καλά είναι το "ευχαριστώ" σε όσους τα νοιάζονται και τα φροντίζουν.
Εκφράζουν την ευγνωμοσύνη με όλους τους τρόπους αρκεί να τα παρατηρήσεις και να αφεθείς στη βαθιά σύνδεση που μπορεί να αναπτυχθεί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr