X

Εκλεψαν τον Μάγκα της Ολγας Μαλέα αλλά ευτυχώς γύρισε σπίτι - Πολύ διψασμένος αλλά σώος έγραψε η σκηνοθέτης

Εκλεψαν τον αγαπημένο σκύλο της Όλγας Μαλέα, τον Μάγκα, σε πάρκο στους Αμπελοκήπους - Η παράκλησή της

Γράφει: TheToc team

Ενα πολύ περίεργο, σοβαρό και επικίνδυνο περιστατικό έγινε γνωστό από τη σκηνοθέτιδα Ολγα Μαλέα με θύμα το σκυλάκι της. Ευτυχώς η κατάληξη ήταν καλή με τον Μάγκα να επιστρέφει στο σπίτι του.

Οπως έκανε γνωστό νωρίτερα μέσα από ανάρτησή της ενώ βισκόταν στο πάρκο με τον σκύλο της μια γυναίκα της τον έκλεψε.

Μετά από ώρες αγωνίας όπως η ίδια η σκηνοθέτης γνωστοποίησε ο Μάγκας γύρισε στο σπίτι διψασμένος αλλά σώος και αβλαβής.

Οπως γράφει η ίδια "όποιος τον είχε κλέψει, ευτυχώς το ξανασκέφτηκε λιγο καλύτερα"

Μεταξύ άλλων η σκηνοθέτης γράφει ότι "θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι ο Μάγκας έχει ζήσει μεγάλα κομμάτια από τα 10 χρόνια που είναι μαζί μας στην Τήνο και στο Λαύριο όπου ακόμα κυκλοφορούν ελεύθερα σκυλιά και κανείς δεν ανησυχεί μηπως κάνουν κακό στον εαυτό τους ή σε άλλους. Ο Μάγκας κάνει παρέα μαζί τους, πάει σκυλοβόλτες και μετά γυρίζει σπίτι ευχαριστημένος. Αυτο προσπαθεί να κάνει και όταν είμαστε στην Αθήνα.

Μάλιστα τη γυναίκα είδαν περαστικοί να αφαιρεί από το σκυλάκι το λουρί και το GPS του και να τα πετά σε θάμνο.

Η γυναίκα όπως έγραφε η Ολγα Μαλέα ήταν ψηλή και φορούσε μπεζ φούτερ με κουκούλα.

Η ανάρτησή της

"Μια ψηλή κοπελα με μπεζ φούτερ και κουκούλα μόλις μου έκλεψε το ΜΑΓΚΑ απο το Πάρκο ΚΑΠΑΠΣ στους Αμπελοκήπους. Ενω εγω φωναζα το ΜΑΓΚΑ, εκείνη πέταξε το λουρί του με το GPS σε ένα θάμνο και έφυγε τρέχοντας με το σκυλί μου. Αυτο μου είπαν δυο αυτόπτες μάρτυρες. Η κλοπή ειναι ποινικό αδίκημα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!"