X

Σπουδαία γιορτή γνωριμιών στη δημοτική αγορά στην Κυψέλη: Προξενιά, φιλίες ζωής, δεσμοί που θα γίνουν άρρηκτοι

Η Dogs' Voice διοργανώνει ένα σπουδαίο event στις 16 Νοεμβρίου για τα πυρόπληκτα και πλημμυροπαθλή μουσούδια

Γράφει: TheToc team

Μια μεγάλη γιορτή πραγματοποιεί το Dogs' Voice στη δημοτική αγορά στην Κυψέλη στις 16 Νοεμβρίου. Μια γιορτή που θα τα έχει όλα. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες με πυρόπληκτες και πλημμυροπαθείς μουσούδες που δεν έχουν περάσει και λίγα μέχρι να μπουν στην αγκαλιά του Dogs' Voice.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το event επαγγελματίες που θα μας μιλήσουν για βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για τα αγαπημένα μας πλάσματα.

Η ανάρτηση του Dogs' Voice

Τι θα δούμε στις 16.11

@dogsvoice: Έλα να γνωρίσεις πυρόπληκτους & πλημμυροπαθείς σκύλους μας & να μάθεις τα πάντα για τη διαδικασία φιλοξενίας!

@humanitygreece : Συλλέγουμε τροφές για αδεσποτάκια, φέρε ό,τι μπορείς!

@thedogprojectgr / @canongreece : Η αγαπημένη μας Όλγα φωτογραφίζει τον σκύλο σου & παίρνεις απευθείας εκτυπωμένη την πιο όμορφη φωτογραφία!

@sofi.tzalali / @aplife_pilates : Έχεις δοκιμάσει ποτέ dog pilates? Ήρθε η ώρα! Στείλε μας μήνυμα για να κρατήσεις τη δική σου θέση σε ένα από τα 2 sessions!

@unclechronistattoo : Φτιάχνουμε δικά μας σχεδιάκια για να σου τα ζωγραφίσουν τα παιδιά και να φωτογραφηθούμε παρέα!

Τα χάνεις όλα αυτά; Όχι φυσικά! Σε περιμένουμε

Οπως ενημερώνουν από τη Dogs' Voice επίσης στην εκδήλωση θα είναι:

@m.vla.chou: Η εκπαιδεύτρια μας & υδροθεραπεύτρια σκύλων μας μιλά για τα οφέλη της υδροθεραπείας.

@stratos_vv : Ο εκπαιδευτής μας μας εξηγεί τι σημαίνει τελικά η θετική εκπαίδευση!

@athens_happyhouse @o_kyrios_akis @dogfriendlyacademy : Ας μάθουμε περισσότερα για τους σκύλους θεραπείας.

@kalaazar : Ο κτηνίατρος μας μοιράζεται μαζί μας πληροφορίες σχετικά με την παχυσαρκία & τους σκύλους.

@firstaidtrainingathens : Πρώτες βοήθειες σε σκύλους, βασικά πράγματα που όλοι οφείλουμε να ακούσουμε!