
Η Γκάμπυ είναι ο τύπος του σκύλου που θα μπορούσε να σου φτιάχνει τις Δευτέρες, τις Τρίτες και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, τα Σαββατοκύριακα, τις γιορτές και τις αργίες, τα τριήμερα.
Επίσης, όχι μόνο μπορεί να σου τα φτιάχνει όλα αυτά, μπορεί πανεύκολα να σε συνοδεύει παντού.
Βρέθηκε να τριγυρνάει αδέσποτη, η πρώην της ζωή δεν της έχει αφήσει τίποτα εκτός από ευγνωμοσύνη, καλοσύνη, αγάπη και τελειότητα.

Για τον κάθε άνθρωπο που σκέφτεται ότι θα ήθελε να υιοθετήσει έναν τέλειο σκύλο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε εκείνη.
Θα ταίριαζε σε οποιοδήποτε τύπο οικογένειας, θα πήγαινε παντού, δεν έχει φοβίες ή προβλήματα ενώ είναι υγιέστατη.

Δεν έχουμε το παραμικρό κακό ή αρνητικό να πούμε, κανένας σκύλος δεν έχει κακά πράγματα, αυτή είναι η σκυλίτσα που λατρεύουν φανατικά στο ΚΑΖ.
Είναι γεννημένη περίπου το καλοκαίρι του 19 και είναι μεσαίο μέγεθος. Αναζητά το παντοτινό της σπιτικό εντός Αττικής. Δεν έχει θέμα με άλλους σκύλους
Αν διαβάσατε για τον σκύλο - έρωτα της ζωής και τον έχετε ήδη φανταστεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΑΖ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr