Follow us

Μήνυμα σε Αγκυρα από το Μαξίμου: Αν ο Ερντογάν θελήσει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πούμε ναι

"Αν ο Τούρκος πρόεδρος επιδιώξει συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό, η ελληνική πλευρά θα ανταποκριθεί θετικά" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μαξίμου κτήριο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε στη διάρκεια του briefing των πολιτικών συντακτών, για πιθανή συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη στην Πράγα και απάντησε:

"Αν ο Τούρκος πρόεδρος επιδιώξει συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό, η ελληνική πλευρά θα ανταποκριθεί θετικά". Η δήλωση ερμηνεύεται ως μήνυμα της Αθήνας για την ανάγκη βελτίωσης των σχέσεων με την Αγκυρα και για θετική προδιάθεση, παρά το βαρύ κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων.

Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο κ. Οικονόμου, ήταν για ενδεχόμενη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν. Εχει σημασία να επισημανθεί ότι η ακριβής διατύπωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν, ότι σε περίπτωση που ο Τούρκος πρόεδρος πάρει την πρωτοβουλία για τη συνάντηση, αφού εκείνος είναι που έχει δυναμιτίσει το κλίμα ανάμεσα στις δυο χώρες με τις δηλώσεις του, τότε η ελληνική πλευρά θα ανταποκριθεί θετικά. Συμπέρασμα, η πρωτοβουλία πρέπει να έρθει από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά με τη συνάντηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ με τον κ. Καλίν στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε πως παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και είμαστε σε εγρήγορση. "Αυτό που κρατάμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πως γνωρίζουμε τις δημόσιες παρεμβάσεις αμερικανών αξιωματούχων για την προκλητική στάση της Τουρκίας, για τη αδιαπραγμάτευτη κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, για το σεβασμό στο διεθνές δίκαιο καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κογκρέσο", συνέχισε.

"Θεωρούμε αυτονόητο ότι και οι σύμμαχοί μας και οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη και όλος ο κόσμος που σέβεται το διεθνές δίκαιο, στέκονται απέναντι σε οτιδήποτε έχει αναθεωρητική διάσταση και πρόκληση", πρόσθεσε.

Οικονόμου: Η κοινωνία απαιτεί πρακτικές λύσεις και πολιτικό πραγματισμό

"Ζούμε σε μια εποχή οξυμένων προβλημάτων τα οποία προκλήθηκαν από την πανδημία και από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Οι κρίσεις είναι εισαγόμενες αλλά οι συνέπειές τους αφορούν τόσο την πατρίδα μας όσο και τους πολίτες", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. "Απέναντι στα προβλήματα απαιτούνται γρήγορες και άριστα μελετημένες αποφάσεις. Απαιτείται ισχυρή πολιτική βούληση και μηχανισμός τάχιστης πραγμάτωσης των αποφάσεων αυτών ώστε να μειωθεί σταδιακά η ένταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους", τόνισε.

"Η κοινωνία απαιτεί πρακτικές λύσεις. Η κοινωνία απαιτεί πολιτικό πραγματισμό. Όχι θεωρίες, όχι αερολογίες, όχι δημιουργία νέων πολιτικών και κοινωνικών αδιεξόδων", είπε. Επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση που "προτιμά να σηκώνει σκόνη και θόρυβο", κατηγορώντας τη ότι είναι παγιδευμένη σε μικροκομματικούς υπολογισμούς και αποκομμένη στην ουσία από τις αγωνίες των πολιτών όπως και αδιάφορη για τη διεθνή πραγματικότητα.

Όπως είπε χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα της προηγούμενης εβδομάδας στη διάρκεια της οποίας η κυβέρνηση παρήγαγε απτό και ορατό έργο ενώ η αντιπολίτευση αναλώθηκε σε μια αντικυβερνητική ρητορική χωρίς αντίκρυσμα.

Επιχείρησε όπως είπε έναν σύντομο και περιεκτικό απολογισμό ώστε να φανεί με τεκμήρια πώς απ' τη μια η κυβέρνηση αξιοποιεί το χρόνο για να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών την ώρα που η αντιπολίτευση τον σπαταλά ανωφελώς τόσο για την κοινωνία όσο και για την πατρίδα.

Αναφέρθηκε ξεκινώντας από τη νέα μεγάλη επένδυση της Google που όπως είπε μετατρέπει σε ψηφιακή πύλη τη χώρα μας και εκτιμάται ότι θα προσθέσει πολλαπλασιαστικά στην ευρύτερη οικονομία 2,2 δισεκ. ευρώ και 20.000 έμμεσες θέσεις εργασίας μέχρι το 2030.

Διαβάστε Επίσης

Είπε επίσης ότι η Ελλάδα ολοκλήρωσε νωρίτερα του αναμενομένου 28 μεταρρυθμιστικά επενδυτικά ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και μπορεί να εκταμιεύσει νωρίτερα από τις υπόλοιπες χώρες τη δεύτερη και μέρος της τρίτης δόσης του Ταμείου Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης, ύψους 3,6 δισεκ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2022.

Τρίτον- όπως είπε- παρά τη διεθνή οικονομική αβεβαιότητα το οικονομικό κλίμα βελτιώθηκε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στη χώρα μας ενώ υποχώρησε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Σεπτέμβρης δε έκλεισε με αύξηση σχεδόν 50% των τουριστικών αυξήσεων και των εσόδων σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2019.

Περνώντας σε θέματα που αφορούν την κοινωνία, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στη λειτουργία των νέων ψηφιακών ΚΕΠΑ, στο ότι απονεμήθηκε ήδη το 97% των εκκρεμών συντάξεων, στη θεσμοθέτηση για πρώτη φορά της χορήγησης προφυλακτικής αντιρετροϊκής αγωγής με νόμο του κράτους για τον ιό HIV και την ανάρτηση σε δημόσια διαβούλευση του νέου μηχανισμού εναέριας διάσωσης για πρωτογενή διακομιδή τραυματιών και ασθενών σε δομές υγείας.

Για την ασφάλεια και την άμυνα, τόνισε ότι χάρη στην καλά σχεδιασμένη κυβερνητική πολιτική ξεριζώθηκε ένα ακόμα άβατο ανομίας στις φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης του ΕΜΠ. Επίσης εντάχθηκε στο οπλοστάσιο του Πολεμικού μας Ναυτικού η πυραυλάκατος που φέρει το όνομα του ήρωα των Ιμίων αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου.

Στο κομμάτι της ενεργειακής κρίσης, ανέφερε ότι η Κομισιόν υιοθέτησε ως κοινό ευρωπαϊκό κανονισμό τον ελληνικό μηχανισμό ανάκτησης υπερεσόδων από τις εταιρείες ενέργειας. Η ΔΕΠΑ εμπορίας ολοκλήρωσε μια πάρα πολύ σημαντική συμφωνία με τη γαλλική Total που εξασφαλίζει ενεργειακή επάρκεια φυσικού αερίου στη χώρα μας έως το Μάρτιο του 2023. Ακόμη τέθηκε σε εμπορική λειτουργία ο αγωγός φυσικού αερίου IGB που διαφοροποιεί τις πηγές τροφοδοσίας της ευρύτερης περιοχής οδηγώντας σε σταδιακή απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε "απ' όλα αυτά προκύπτει ότι η κυβέρνησή μας σε αντίθεση με την αντιπολίτευση αποτελεί σταθερά παράγοντα και μέρος της λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα γρήγορα και αποφασιστικά με απόλυτη συναίσθηση σοβαρότητας αλλά και του βαθμού δυσκολίας που έχουν βάλει στη ζωή του λαού μας".

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στην επίσκεψη της αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Αξίες και τη Διαφάνεια της κ. Γιούροβα που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Εξέφρασε την ικανοποίηση της κυβέρνησης για το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ της χώρας μας και της Κομισιόν σε ό,τι αφορά τα θέματα των ευρωπαϊκών αξιών και της διαφάνειας. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, η αντιπρόεδρος ενημερώθηκε για τις κινήσεις που έχουν γίνει για να καθιερωθούν πρόσθετες δικλείδες ελέγχου στη λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας. Επίσης, ο πρωθυπουργός χαιρέτισε το νέο πλαίσιο, της Πράξης για την Ελευθερία των ΜΜΕ και επεσήμανε ότι πολλές από τις πρόνοιες του καινούργιου πλαισίου είτε αποτελούν ήδη μέρος της ελληνικής νομοθεσίας είτε έχουν περιληφθεί στο σχέδιο για την ενίσχυση της δημοσιότητας και διαφάνειας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Αναφέρθηκε επίσης στη συνάντηση της κ. Γιούροβα με την Task Force για τα μέσα ενημέρωσης.

Γιάννης Οικονόμου

Αναλυτικά κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε:

Η κυβερνητική πολιτική παράγει απτό και μετρήσιμο έργο

Ζούμε σε μια εποχή οξυμένων προβλημάτων, τα οποία προκλήθηκαν από την πανδημία και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Οι κρίσεις είναι εισαγόμενες, αλλά οι συνέπειές τους αφορούν τόσο την πατρίδα μας, όσο και τους πολίτες. Και απέναντι στα προβλήματα απαιτούνται γρήγορες και άριστα μελετημένες αποφάσεις, ισχυρή πολιτική βούληση και μηχανισμός τάχιστης πραγμάτωσης των αποφάσεων αυτών, ώστε να μειωθεί σταδιακά η ένταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στην καθημερινότητά τους. Η κοινωνία απαιτεί πρακτικές λύσεις, πολιτικό πραγματισμό. Όχι θεωρίες, όχι αερολογίες, όχι δημιουργία νέων πολιτικών και κοινωνικών αδιεξόδων.

Η αντιπολίτευση -εγκλωβισμένη σε μικροκομματικούς υπολογισμούς, παρωχημένες ιδεολογίες, αποκομμένη στην ουσία από τις αγωνίες των πολιτών και αδιάφορη για τη διεθνή πραγματικότητα- προτιμά να σηκώνει σκόνη και θόρυβο, που καμία βελτίωση στην καθημερινότητα των ανθρώπων δεν φέρνουν. Γι' αυτό και οι πολίτες αποδοκιμάζουν αυτές τις πρακτικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η εβδομάδα που πέρασε. Ενώ η αντιπολίτευση αναλώθηκε και την περασμένη εβδομάδα σε ένα κρεσέντο παραγωγής ρητορείας και λόγων χωρίς αντίκρυσμα, η κυβέρνηση παρήγαγε απτό και ορατό έργο, που έρχεται να απαντήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, στα προβλήματα μας έβαλαν οι μεγάλες κρίσεις και να βελτιώσει τις ζωές όλων μας, μειώνοντας κατά το εφικτό το αποτύπωμα των προβλημάτων στην καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών.

Θα επιχειρήσω ένα σύντομο και περιεκτικό απολογισμό, ώστε να φανεί, με τεκμήρια, πώς από τη μία η κυβέρνηση αξιοποιεί το χρόνο για να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών, την ώρα που η αντιπολίτευση τον σπαταλά ανωφελώς τόσο για την κοινωνία, όσο και για την πατρίδα.

Οικονομία

--Η νέα μεγάλη επένδυση cloud region της Google μετατρέπει σε ψηφιακή πύλη τη χώρα μας και εκτιμάται ότι θα προσθέσει πολλαπλασιαστικά στην ευρύτερη οικονομία 2,2 δισ. ευρώ και 20.000 έμμεσες θέσεις εργασίας έως το 2030.

--Η Ελλάδα ολοκλήρωσε, νωρίτερα του αναμενόμενου, 28 μεταρρυθμιστικά και επενδυτικά ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και μπορεί να εκταμιεύσει νωρίτερα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες την δεύτερη και μέρος της τρίτης δόσης του ΤΑΑ, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, έως το τέλος του 2022.

--Παρά τη διεθνή οικονομική αβεβαιότητα, το οικονομικό κλίμα βελτιώθηκε τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο στη χώρα μας -ενώ υποχώρησε στην υπόλοιπη Ευρώπη- και ο Σεπτέμβρης έκλεισε με σχεδόν 50% αύξηση των τουριστικών αφίξεων και των εσόδων σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2019.

Κοινωνία

--Λειτούργησαν τα νέα ψηφιακά ΚΕΠΑ που δίνουν τέλος στην ταλαιπωρία της ντροπής που υφίστανται έως σήμερα τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους προκειμένου να λάβουν την αναγκαία κρατική στήριξη.

--Απονεμήθηκε ήδη το 97% των εκκρεμών συντάξεων, με στόχο έως το τέλος Οκτωβρίου να εκλείψει εντελώς αυτή η απαράδεκτη παθογένεια του ασφαλιστικού μας συστήματος.

--Για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε η χορήγηση προφυλακτικής αντιρετροϊκής αγωγής με νόμο του Κράτους για τον ιό HIV.

--Αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση ο νέος μηχανισμός εναέριας διάσωσης για πρωτογενή διακομιδή τραυματιών και ασθενών σε δομές υγείας.

Ασφάλεια-άμυνα

--Χάρη στη καλά σχεδιασμένη και συνεπή κυβερνητική πολιτική, που εφαρμόζεται με νομοθετικές και άλλες παρεμβάσεις από το 2019 και μετά, ξεριζώθηκε ένα ακόμα άβατο ανομίας στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του ΕΜΠ.

--Εντάχθηκε στο οπλοστάσιο του Πολεμικού μας Ναυτικού η πυραυλάκατος που φέρει το όνομα του ήρωα των Ιμίων, αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου.

Ενεργειακή κρίση

--Η ΕΕ υιοθέτησε ως κοινό ευρωπαϊκό κανονισμό τον ελληνικό μηχανισμό ανάκτησης υπερεσόδων από τις εταιρείες ενέργειας, δίνοντας σαφή απάντηση σε όσους αερολογούσαν είτε για το "ιβηρικό μοντέλο", είτε για ανεφάρμοστες ιδέες περί πλαφόν στην λιανική.

--Η ΔΕΠΑ εμπορίας ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική συμφωνία με την γαλλική TOTAL που εξασφαλίζει ενεργειακή επάρκεια φυσικού αερίου στη χώρα μας έως το Μάρτιο του 2023, ακόμη κι αν αντιμετωπίσουμε το ακραίο σενάριο διακοπής του ρωσικού φυσικού αερίου.

--Τέθηκε σε εμπορική λειτουργία ο αγωγός Φυσικού Αερίου IGB που διαφοροποιεί τις πηγές τροφοδοσίας της ευρύτερης περιοχής, οδηγώντας σε σταδιακή απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Από όλα αυτά προκύπτει ότι η κυβέρνησή μας, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση, αποτελεί σταθερά παράγοντα και μέρος της λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες: αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα γρήγορα και αποφασιστικά, με απόλυτη συναίσθηση της σοβαρότητας, αλλά και του βαθμού δυσκολίας που έχουν βάλει στη ζωή του λαού μας.

Για την επίσκεψη της αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Αξίες και τη Διαφάνεια, Βέρα Γιούροβα

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της κυρίας Γιούροβα, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση της κυβέρνησης -κάτι που διατύπωσε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντησή του με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- για το επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ό,τι αφορά στα θέματα των ευρωπαϊκών αξιών και της διαφάνειας.

Υπογραμμίζεται ότι στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, με την αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Αξίες και τη Διαφάνεια, κυρία Βιέρα Γιούροβα, ο πρωθυπουργός τόνισε τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας στην υπεράσπιση των βασικών ευρωπαϊκών αξιών σε εθνικό, ενωσιακό και διεθνές επίπεδο και τη δέσμευση για στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ενημέρωσε την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την καθιέρωση πρόσθετων δικλίδων ελέγχου στη λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας.

Χαιρέτισε, επίσης, την ευρωπαϊκή Πράξη για την Ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης (European Media Freedom Act), το νέο σύνολο κανόνων το οποίο πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προστασία του πλουραλισμού και της ανεξαρτησίας των Μέσων Ενημέρωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και επισήμανε ότι η θεσμοθέτηση ενός ενιαίου πλαισίου θα αποτελεί στο εξής το πιο ασφαλές και αντικειμενικό κριτήριο για το επίπεδο πλουραλισμού και πολυφωνίας σε κάθε κράτος-μέλος.

Τέλος, ενημέρωσε ότι πολλές από τις πρόνοιες της Πράξης για την Ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης είτε αποτελούν ήδη μέρος της ελληνικής νομοθεσίας, είτε έχουν περιληφθεί στο νομοσχέδιο "Ενίσχυση Δημοσιότητας και Διαφάνειας στον Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο".

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η κυρία Γιούροβα συμμετείχε σε προγραμματισμένη συνάντηση με την "Ομάδα Εργασίας Συντονισμού (Task Force), για τη διασφάλιση της προστασίας, της ασφάλειας και της ενίσχυσης της θέσης των δημοσιογράφων και άλλων επαγγελματιών των Μέσων Ενημέρωσης", που συγκροτήθηκε στη χώρα μας τον περασμένο Ιούλιο και στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι έξι υπουργείων, όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων, πανεπιστημιακών τμημάτων δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, ενώσεων φωτορεπόρτερ, της ΕΡΤ και του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κυρία Γιούροβα συνεχάρη τη γενική γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και τον γενικό γραμματέα, Δημήτρη Γαλαμάτη, για τη συγκρότηση της ομάδας αυτής και σημείωσε ότι η Ελλάδα με αυτήν την πρωτοβουλία πρωτοστατεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχη σε άλλο κράτος-μέλος της ΕΕ. Επισήμανε ότι η ελευθερία του Τύπου και η ασφάλεια των δημοσιογράφων αποτελεί προτεραιότητα για την ΕΕ και χαιρέτισε τη στενή συνεργασία της κυβέρνησης με την ΕΕ για την προώθηση των δημοσιογραφικών ελευθεριών και αξιών. Τέλος, παρουσιάστηκαν οι θεματικές ενότητες πάνω στις οποίες εργάζεται η Task Force, τόσο κατόπιν των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τα κράτη-μέλη όσο και από αντίστοιχες επισημάνσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, οι οποίες προωθούνται σε διεθνές και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά την πρόοδο των εργασιών της Ομάδας, θα αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετική έκθεση πεπραγμένων, έως την προσεχή άνοιξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Αυτή είναι η μόνη λίστα που χρειάζεστε για τις φθινοπωρινές αποδράσεις σας

Ξενώνες, ξενοδοχεία, βίλες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα που μας καλούν για αποδράσεις με άρωμα φθινοπώρου ή αποκαλόκαιρου.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 364 ΣΗΜΕΙΩΝ 27 Σεπ 2025 | 15:19

Καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο λόγω της λευκής απεργίας ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας - Εισοδήματα έως και 120.000 ευρώ λέει το υπουργείο

Γιατί καθυστερούν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο - "Έχουμε θεσπίσει πολύ σημαντικές διατάξεις για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας" δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δίμας

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 27 Σεπ 2025 | 12:29

Θεοδωρικάκος: Απολύτως αναγκαία η ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή

Για το "κόμμα Τσίπρα" είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός βλέπει ότι υπάρχει κενό στην αντιπολίτευση

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 27 Σεπ 2025 | 11:05

Διπλωματική πηγή: Επικοινωνία Γεραπετρίτη - Φιντάν πριν την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη Ερντογάν

"Ήταν δύσκολο να υπάρξει επαναπρογραμματισμός διότι ήταν πολύ πιεσμένα τα προγράμματα" αναφέρει ανώτατη διπλωματική πηγή - Χαμηλές προσδοκίες για την επικείμενη τριμερή στο Κυπριακό λόγω εκλογών στα κατεχόμενα

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ 27 Σεπ 2025 | 10:42

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Δημοφιλία 55,1% για τον Χάρη Δούκα - Οι Αθηναίοι συμφωνούν με τις παρεμβάσεις του Δήμου

Tο 48,9% πιστεύει ότι ο Χάρης Δούκας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στη θητεία του απ' ό,τι είχε ο προηγούμενος Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ 27 Σεπ 2025 | 08:55

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ στο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον Αμερικανό πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 27 Σεπ 2025 | 08:30

Απίθανη μια συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο αμέσως επόμενο διάστημα- Το μήνυμα για το casus belli

Πώς βλέπουν στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα στα ελληνοτουρκικά - Η συνάντηση με Ερντογάν που δεν έγινε, αυτή με Τραμπ που... θα γίνει

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 26 Σεπ 2025 | 23:47

ΟΗΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη - Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν το Κυπριακό, οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς και οι εξελίξεις στη Λιβύη

"ΑΒΑΣΙΜΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ" 26 Σεπ 2025 | 22:26

Η ΝΔ στηρίζει τον Γ. Σταμάτη: Συνέβαλε στη στήριξη των συγγενών των νεκρών στα Τέμπη

Η ΝΔ αναφέρεται στα όσα καταλογίζουν στον βουλευτή Γιώργο Σταμάτη, και σημείωσε ότι "ο κ. Σταμάτης, τότε ως Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, συνέβαλε καίρια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην παροχή κάθε στήριξης στις οικογένειες των πληγέντων"

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ 26 Σεπ 2025 | 22:18

Νέες καταγγελίες Ασλανίδη: "Ο Σταμάτης της ΝΔ έπαιρνε συγγενείς θυμάτων και έταζε ρουσφέτια και διαγραφές δανείων"

Ο Παύλος Ασλανίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του Focus FM, σχετικά με το περιστατικό που ανέφερε ο Πάνος Ρούτσι μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Σταμάτη έξω από την Βουλή.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 26 Σεπ 2025 | 19:34

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: "Η Τουρκία να ανακαλέσει το casus belli - Δεν δικαιολογείται ο θάνατος αμάχων στη Γάζα"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το Βήμα του ΟΗΕ, ανέφερε ότι "η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων -Στηρίζουμε τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου - Επιζητούμε διάλογο και την ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές μας"

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 19:14

Σωκράτης Φάμελλος: Να γίνει πλήρως δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι

Να γίνει πλήρως δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, ζητά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 17:54

Τέμπη: Επιστολή Κυρανάκη στον ΟΣΕ για να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις σε συγγενείς θύματων

Ο Αν. Υπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ζήτησε από τη νέα διοίκηση του ΟΣΕ να παραιτηθεί από αυτήν την αξίωση, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι συγγενείς του θύματος.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 26 Σεπ 2025 | 16:37

Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Πληρωμές επιδοτήσεων χωρίς ελέγχους δεν θα γίνουν" - Καβγάς με Χαρίτση, Σταρακά και Κόκκαλη

"Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τις ροές των ευρωπαϊκών πόρων", τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Τσιάρας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 26 Σεπ 2025 | 15:25
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 26 Σεπ 2025 | 15:11

Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ουρά της Κωνσταντοπούλου και του Βαξεβάνη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Το ένα λάθος μετά το άλλο

"Η απελπισία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής οδηγεί την ηγεσία του από το ένα λάθος στο άλλο", σημειώνουν κυβερνητικές πηγές

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 14:09

Παρέμβαση Βενιζέλου υπέρ της εκταφής στα Τέμπη - Οι αναφορές στον Κρέοντα και την... κάθαρση

"Οποιοι παριστάνουν τον Κρέοντα ως προς την (εκ)ταφή των νεκρών, ας σκεφτούν το ταχύτερο ότι όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση" έγραψε.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 13:36

ΠΑΣΟΚ: Ένοχη η σιωπή του Μαξίμου για τον Μυλωνάκη - Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατάπιε τη γλώσσα του

"Πέντε ώρες μετά την ανακοίνωση μας και το Μαξίμου συνεχίζει την ένοχη σιωπή" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 26 Σεπ 2025 | 12:48

Μαρινάκης: Κάποιους τους νοιάζει μόνο να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν στην Ελλάδα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημείωσε πως πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται στη Γάζα, αλλά συγχρόνως είπε ότι είμαστε σύμμαχοι του Ισραήλ.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ 26 Σεπ 2025 | 12:11

Ο διάλογος Τσιάρτα - Πλεύρη στο Χ για μεταναστευτικό και εγκληματικότητα: "Τι γίνεται; Αυτά θα έχουμε κάθε μέρα;"

Ο Βασίλης Τσιάρτας είπε πως "δεν γίνεται να ζούμε μέσα στην ανασφάλεια" και ζήτησε να εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις και να μην κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 26 Σεπ 2025 | 12:07

Στο Ηρώδειο ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τον ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη - Η χειραψία με την Μαρίνα Σταυράκη [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη, για να παρακολουθήσουν την αρχαία τραγωδία "Ανδρομάχη" του Ευρυπίδη.

ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 26 Σεπ 2025 | 11:20

Νέες αιχμές Βαληνάκη σε Μητσοτάκη: Κατέρρευσαν οι ψευδαισθήσεις των "ήρεμων νερών" στα ελληνοτουρκικά

Ο κ. Βαληνάκης έκανε λόγο για κατάρρευση των ψευδαισθήσεων ότι ο Ερντογάν θα σταματούσε τις διεκδικήσεις του λόγω των "ήρεμων νερών".

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 26 Σεπ 2025 | 11:14

Μπλακ χιούμορ Καράογλου της ΝΔ για τους πεθαμένους μάρτυρες της εξεταστικής ΟΠΕΚΕΠΕ: "Μπορεί να πέθαναν από το άγχος τους"

Απίστευτο σχόλιο από τον βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου για τους νεκρούς μάρτυρες που εκλήθησαν στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΑΣΟΚ 26 Σεπ 2025 | 11:09

Επιμένει ο Γερουλάνος: Οι απόψεις και οι αγωνίες δεν συνιστούν αμφισβήτηση - Μικρό το παράθυρο ευκαιρίας

Ο Παύλος Γερουλάνος επέμεινε ότι το κόμμα έχει μικρό χρονικό περιθώριο για να "ξεκολλήσει η βελόνα".

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 26 Σεπ 2025 | 10:39

Αποκάλυψη Τζον Κατσιματίδη: Ο Τραμπ είπε στον Μητσοτάκη ότι κάνει φοβερή δουλειά

Ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης εξήρε την πορεία της χώρας υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Φλωρίδης: Η Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Ταχύτατη θα είναι η απάντηση στο αίτημα Ρούτσι

Ο κ. Φλωρίδης εξήγησε τι ισχύει με τα αιτήματα εκταφής σορών από συγγενείς θυμάτων και απαντάει σε όσους τον καλούν να παραιτηθεί.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ 26 Σεπ 2025 | 10:12

"Ποιος είναι ο Μάκης;": Οι επίμονες ερωτήσεις της Μιλένας Αποστολάκη στον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Κυριάκος Μπαμπασίδης δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο "Μάκης" της επίμαχης συνομιλίας.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ 26 Σεπ 2025 | 09:59

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ για το "κόμμα Τσίπρα"- Εντάσεις, νεύρα και εγκλήσεις για... αποστασία

Συνυπολογίζεται στο βαρύ κλίμα φυσικά και η συνολική δημοσκοπική επίδοση για το μελλοντικό κόμμα Τσίπρα.

36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 26 Σεπ 2025 | 09:47

Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: "Η στάση σου επαναστατική - Η μνήμη σου φάρος ελπίδας για όλους μας"

Ανάρτηση για τα 36 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την "17 Νοέμβρη" έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400 26 Σεπ 2025 | 09:44

Έντι Ζεμενίδης για Τραμπ – Ερντογάν: Η πώληση των F-35 είναι πιο δύσκολη απ' ότι το παρουσίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Μεταξύ άλλων ο κ. Ζεμενίδης τόνισε πως "η πώληση των F-35 είναι πιο δύσκολη από ότι το παρουσίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ".

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 09:38

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να αποπέμψει τον Μυλωνάκη - Ο Σαλμάς επιβεβαιώνει τον Μπουκώρο

"Το ότι γνώριζε για τις επισυνδέσεις και ενημέρωνε τους εμπλεκόμενους, θέτει μείζον ζήτημα αξιοπιστίας της κυβέρνησης" αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 26 Σεπ 2025 | 09:29

Και η Νίνα Κασιμάτη κατά Πάρι Ρούπου: Ήρθε να υποδυθεί τον "αντιφασίστα" με ρυπαρολογίες σε βάρος της ελληνικής σημαίας

Η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, εμφανίστηκε σε τελείως διαφορετική γραμμή από αυτή του κόμματος, το οποίο τάχθηκε στο πλευρό του κωμικού.

ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ 26 Σεπ 2025 | 09:14

Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 36 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Σήμερα συμπληρώνονται 36 χρόνια από την ημέρα που ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από τη "17 Νοέμβρη".

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης για Πάρι Ρούπο: "Οι υποκριτές αριστεροί μισούν καθετί ελληνικό - Από τη μικρασιατική εκστρατεία πάντα ίδιοι..."

Για "υποκρισία των αριστερών" κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόλυση του κωμικού Πάρι Ρούπου από την Pizza Fan.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 26 Σεπ 2025 | 07:30

Η εκτίμηση της Αθήνας για τη συνάντηση Τραμπ - Ερντογάν και η ατάκα του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αγκυρα

Ο Αμερικανός Πρόεδρος τού ζήτησε να σταματήσει να παίρνει πετρέλαιο από την Ρωσία, δίνοντας μία "υποσχετική" για το μέλλον.

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 25 Σεπ 2025 | 23:15

Κυρανάκης προς ΟΣΕ: Μην ασκήσετε αναίρεση για τις αποζημιώσεις οικογένειας θύματος των Τεμπών

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης ζήτησε να παραιτηθεί η εταιρεία από τα ένδικα μέσα κατά της πρόσφατης απόφασης του Εφετείου για αποζημιώσεις 4 μελών της οικογένειας θύματος των Τεμπών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ 25 Σεπ 2025 | 22:56

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις για τις φρεγάτες Belharra - Ποιοι καταψήφισαν

Το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε επί της Αρχής από τη ΝΔ. Το καταψήφισαν ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 25 Σεπ 2025 | 22:30

Νεα Υόρκη: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Exxon Mobil και τον πρόεδρο της Lockheed Martin

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Lockheed Martin, επιβεβαιώθηκε η εξαιρετική συνεργασία, και η ομαλή πρόοδος τόσο στο πρόγραμμα αναβάθμισης των F16, όσο και στο πρόγραμμα των F35

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 25 Σεπ 2025 | 22:24

Γεραπετρίτης στο Reuters: Η Ελλάδα θα εγγυηθεί την ασφαλή πλεύση του στολίσκου για τη Γάζα στα χωρικά της ύδατα

"Υπάρχει ένας μικρός αριθμός πλοίων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα νερά της Κρήτης, και θα εγγυηθούμε την ασφαλή πλεύση τους", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στο Reuters, σε συνέντευξή του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 21:46

Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου: Αν ξεκινήσει η δίκη, δεν θα μπει στη Βουλή - Δεν πρόκειται περί ευαισθησίας, αλλά περί συμφέροντος

"Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της-Υπηρετεί το σχέδιο της να καθυστερήσει η δίκη για τα Τέμπη γιατί αλλιώς δεν θα μπει ούτε στη Βουλή"

ΣΤΟ STAR 25 Σεπ 2025 | 21:03

Δημοσκόπηση GPO: Αγγίζει το 20% το "κόμμα Τσίπρα" - 1 στους 2 θέλει προσφυγή στις κάλπες και κυβέρνηση συνεργασίας

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 24,7% με πτώση μιας μονάδας σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα που έγινε τον Ιούνιο - Τι λένε οι πολίτες για ακρίβεια, φορολογικές ρυθμίσεις και χαμολά εισοδήματα

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 25 Σεπ 2025 | 19:01

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μπαμπασίδης για Τυχεροπούλου - "Ανοίξαμε την ντουλάπα της με αλυσοπρίονο, βρέθηκαν 13 προσφυγές"

"Όταν αποχώρησε, δεν παρέδιδε το ερμάριο με τα έγγραφα των έλεγχων, παρότι της ζητήθηκε" είπε για την Παρασκευή Τυχεροπούλου ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ - "Καμία παράνομη πράξη και καμία πληρωμή που να μην είναι νόμιμη δεν έγινε"

ΗΠΑ 25 Σεπ 2025 | 18:00

Μητσοτάκης: "Οι επιλογές, σχετικά με την ΤΝ, θα καθορίσουν αν η τεχνολογία θα γίνει δύναμη προόδου ή μοχλός απειλής"

Σε εκδήλωση υψηλού επιπέδου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που διοργανώθηκε από την κορεατική Προεδρία

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΕΜΠΛΕΤΟΝ 25 Σεπ 2025 | 17:39

Βράβευση Οικουμενικού Πατριάρχη στη Ν. Υόρκη - Μητσοτάκης: "Αντιπροσωπεύει μεγάλη κληρονομιά"

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε ότι η διάκριση "δεν ανήκει σε ένα άτομο αλλά σε ένα όραμα που εμπνέει το Οικουμενικό Πατριαρχείο επί τρεις δεκαετίες"

ΗΠΑ 25 Σεπ 2025 | 17:39

Συνάντηση Μητσοτάκη με επενδυτές και επιχειρηματίες για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τα σχέδια της κυβέρνησης

Ο πρωθυπουργός ιδιαίτερη αναφορά στις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει σημαντικό επενδυτικό προορισμό στους κλάδους τεχνολογιών υγείας και AI

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ 25 Σεπ 2025 | 15:39

Άδωνις για Νατσιό: Παίζει με τον πόνο των γονιών των θυμάτων στα Τέμπη για τα ψηφαλάκια - Ψεύτης, υποκριτής και συκοφάντης

"'Ένας σύγχρονος ιεροεξεταστής και άσχετος από τα θεολογικά. Ήσασταν ειδωλολάτρης και νεοπαγανιστής", απάντησε ο Δημήτρης Νατσιός στον Άδωνι Γεωργιάδη

"Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΠΙΑΣΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ" 25 Σεπ 2025 | 15:25

Πηγές ΝΔ για την Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ "ουρά" της Κωνσταντοπούλου - Προσπαθεί να δημιουργήσει αντιδράσεις

Πηγές της ΝΔ χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ ""ουρά" της της Ζ. Κωνσταντοπούλου", καταμαρτυρώντας του παραποίηση γεγονότων στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ 25 Σεπ 2025 | 13:31

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκε αίτημα της αντιπολίτευσης για άμεση κλήση του Γιώργου Μυλωνάκη

Για έωλη πρόταση με "fake news" έκανε λόγο εισηγητής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης

ΠΑΣΟΚ 25 Σεπ 2025 | 13:24

"Τα πήρε" ο Ανδρουλάκης: Σε λάθος κατεύθυνση οι δηλώσεις Γερουλάνου, "σεβασμός στους συγγενείς" είπε στην Διαμαντοπούλου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε εκ νέου ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ 25 Σεπ 2025 | 13:09

Νέα εμφάνιση Τσίπρα: Καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί δεν έχει αναγνωρίσει κράτος της Παλαιστίνης

Όπως λέει ο πρώην πρωθυπουργός, η Ελλάδα είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 25 Σεπ 2025 | 12:58
ΕΠΙΣΤΟΛΗ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ 25 Σεπ 2025 | 12:41

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ ζητά την κλήση του Γιώργου Μυλωνάκη ως μάρτυρα

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του Γεωργίου Μυλωνάκη στην υπόθεση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΕΚΠΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 25 Σεπ 2025 | 12:19

"Αδειάζει" την Διαμαντοπούλου ο Τσουκαλάς: Η κ. Καρυστιανού είναι σύμβολο, πιστεύω ότι θα επαναδιατυπώσει

"Πιστεύω ότι και η ίδια θα επαναδιατυπώσει αυτό το οποίο είπε, ώστε να έχουμε μία καθαρή εικόνα", είπε ο κ. Τσουκαλάς.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 25 Σεπ 2025 | 10:40

Προαναγγελία Φλωρίδη: Σύντομα η εισαγγελική απόφαση για την εκταφή της σορού του Ρούτσι - Για να γίνει η ταυτοποίηση

"Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι να γίνει η εκταφή, η ζητούμενη εκταφή έστω και με έμμεσο τρόπο", σημείωσε ο Γιώργος Φλωρίδης.

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 25 Σεπ 2025 | 08:42

Ελεονώρα Μελέτη: Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι τροπολογίες της για την προστασία των ανηλίκων στα social media

Με μια ξεκάθαρη νίκη εγκρίθηκε η γνωμοδότηση της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Ελεονώρας Μελέτη, για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 25 Σεπ 2025 | 07:38

Το "C'est la vie" Μητσοτάκη στην Τουρκία και η αποκάλυψη για τη συνομιλία του με τον Τραμπ

Για την Αθήνα, η διατήρηση των ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας παραμένει μείζον θέμα, ώστε οι δύο χώρες να συζητούν, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα προβλήματά τους ανοιχτά.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 25 Σεπ 2025 | 07:35

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον μεταβατικό Πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ Αλ Σάρα

O Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε την ετοιμότητα της Ελλάδας να στηρίξει την ανοικοδόμηση της Συρίας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 25 Σεπ 2025 | 00:32

Ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν για τις έρευνες της Chevron στην Κρήτη: Αν ενοχλεί την Τουρκία, c'est la vie

Η απάντηση της Αθήνας στη δυσφορία που εξέφρασε η Αγκυρα μέσω της ακύρωσης της συνάντησης των δυο ηγετών

ΒΟΥΛΗ 24 Σεπ 2025 | 23:58

Δένδιας για νέα Belhara: "Αποκτάμε το πιο ισχυρό Πολεμικό Ναυτικό"

Ο κ. Δένδιας, παράλληλα, έκανε γνωστό ότι "την Δευτέρα θα πάω στην Ιταλία και η πρόθεσή μας είναι και ελπίζω να τα καταφέρουμε να υπογράψουμε ένα Μνημόνιο συνεννόηση με την Ιταλική πλευρά για τις Bergamini"

ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ 24 Σεπ 2025 | 21:56

Μητσοτάκης: Η οικονομία μας μεγαλώνει με διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με την ευρωζώνη - Η Ελλάδα έχει επιστρέψει για τα καλά

Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει σημειώσει η ελληνική οικονομία

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 24 Σεπ 2025 | 20:58

Γεραπετρίτης από Νέα Υόρκη: "Δεν υπάρχει ζήτημα να σταματήσει ο διάλογος με την Τουρκία"

Όπως ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης "υπήρξε μια προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών - Είναι προφανές ότι υπήρξε αλλαγή προγράμματος, λόγω των επιγενομένων συναντήσεων που ήταν εξαιρετικά σημαντικές.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 24 Σεπ 2025 | 20:07

Κυβέρνηση σε Σαλάτα για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Θα δεχτείς τους Ευρωπαίους Εισαγγελείς για έλεγχο, διαφορετικά θα φύγεις", λένε πηγές της ΝΔ

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, στην κατάθεσή του στην Εξεταστική, ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπήρχε στενή σχέση μεταξύ της Παρασκευής Τυχεροπούλου και της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, προκαλώντας ντόμινο ερωτημάτων που ζητούν απαντήσεις

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 24 Σεπ 2025 | 19:40

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: "Με καρατόμησε το Μαξίμου - Καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας από Ευρωπαϊκή Εισαγγελία" είπε ο Σαλάτας

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Νίκος Σαλάτας, κατέθεσε στην Εξεταστική και εξαπέλυσε επίθεση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου που έδωσε στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την υπόθεση

«ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΙΑΣΙΕΣ» 24 Σεπ 2025 | 18:47

Milliyet για το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν που ακυρώθηκε: "Υποτροπιάζουσα εμμονή" της Ελλάδας με την Τουρκία

Άρθρο γνώμης στην εφημερίδα Milliyet αναλύει την ακύρωση του ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 24 Σεπ 2025 | 18:01

Μητσοτάκης: Σκεφτόμαστε την απαγόρευση της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε παιδιά κάτω των 16 ετών

"Σίγουρα δεν είναι η τέλεια λύση, βλέπουμε ότι θα είναι δύσκολο να εφαρμόσουμε αυτή την νομοθεσία, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία", ανέφερε ο πρωθυπουργός

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 24 Σεπ 2025 | 17:10

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα

"Είναι επικίνδυνη η μονοδιάστατη εξωτερική πολιτική που μας απομονώνει όλο και περισσότερο", αναφέρει ο Σωκράτης Φάμελλος

ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 24 Σεπ 2025 | 16:25

Κώστας Κυρανάκης: Σε 11 μήνες διπλή σιδηροδρομική γραμμή από Πειραιά μέχρι Θεσσαλονίκη

Ο Κώστας Κυρανάκης παρουσίασε στο 8ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC 2025 τις βελτιωτικές παρεμβάσεις από το υπουργείο Μεταφορών

ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ 24 Σεπ 2025 | 15:48

Ξαφνικά "τρικυμία" στο ΠΑΣΟΚ: Τα χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις ξαναφούντωσαν την γκρίνια για τον Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πείθει ως υποψήφιος πρωθυπουργός

BELHARRA STANDARD 2++ 24 Σεπ 2025 | 15:13

Δένδιας: Η 4η Belharra που θα αποκτήσουμε είναι η πιο προηγμένη φρεγάτα στον πλανήτη

Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι θα εισηγηθεί την απόκτηση 4ης φρεγάτας Belharra και την αναβάθμιση των 3 προηγούμενων.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 24 Σεπ 2025 | 14:24

Ηταν η ακύρωση του ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν, ένα "μήνυμα" της Αγκυρας προς την Αθήνα; Τι κρύβει

Η ακύρωση του ραντεβού αιφνιδίασε την ελληνική κυβέρνηση που ψάχνει να ερμηνεύσει το γεγονός

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 14:19

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε γαλάζιο βουλευτή: Επισκέφθηκε τον Ρούτσι ως εντεταλμένος του Μητσοτάκη σε βρόμικη αποστολή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Σταμάτη, κατηγορώντας τον για τους σκοπούς της διπλής επίσκεψής του στον Πάνο Ρούτσι.

ΕΚΤΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 24 Σεπ 2025 | 12:53

BBC για υποκλοπές: Το "Watergate της Ελλάδας", αλλά δεν διώκεται κανένας κυβερνητικός αξιωματούχος

Το βρετανικό δίκτυο αναφέρεται στο "σκάνδαλο κατασκοπείας τηλεφωνικών επικοινωνιών" λέγοντας ότι έχει γίνει γνωστό ως "το Watergate της Ελλάδας".

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 24 Σεπ 2025 | 12:47

Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Να φύγουμε από το αμφιθέατρο, δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε και στις δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη για την αναβολή της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν.

24 Σεπ 2025 | 12:37

Υποκλοπές: Διεκόπη για τις 22 Οκτωβρίου η δίκη για το Predator - 4 πρόσωπα στο εδώλιο

Για τις 22 Οκτωβρίου διακόπηκε η δίκη των τεσσάρων κατηγορουμένων, εκπροσώπων εμπλεκομένων εταιρειών στην υπόθεση των υποκλοπών μέσω Predator.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 24 Σεπ 2025 | 12:36

Γεωργιάδης: Συμφωνώ απολύτως με τον Τραμπ για το μεταναστευτικό - Τεράστιο λάθος η αριστερίστικη λογική της Ευρώπης

Στις πολιτικές εξελίξεις, τις παρεμβάσεις στο χώρο της Υγείας αλλά και τις διεθνείς προκλήσεις αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 Σεπ 2025 | 12:35
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 24 Σεπ 2025 | 12:09

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ να μην γίνει ούτε Καρυστιανού ούτε Κωνσταντοπούλου

"Εμείς θέλουμε μια χώρα με πολιτική ηρεμία" είπε η Άννα Διαμαντοπούλου, δίνοντας το πολιτικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ 24 Σεπ 2025 | 11:23

Η απάντηση Ανδρουλάκη στις αιχμές Γερουλάνου και Δούκα για "βελόνες" και συνεργασίες

"Ακούω ερωτήματα που δεν χρειάζεται να μπαίνουν στον δημόσιο διάλογο, διότι έχουν απαντηθεί και από μένα και από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΕΝΤΑΣΗ 24 Σεπ 2025 | 11:04

Αρπάχτηκαν one air Βούλτεψη - Μπαλάφας: "Στις φλέβες σας ρέει ψέμα, όχι αίμα" - "Εχετε μια νευρικότητα"

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του Action 24, ανάμεσα στη Σοφία Βούλτεψη και τον Γιάννη Μπαλάφα, σε συζήτηση για την ακρίβεια.

ΤΕΜΠΗ 24 Σεπ 2025 | 10:15

Φλωρίδης: Η αντιπολίτευση επιχειρεί "ξυλόλιο 2" στα Τέμπη - Έκανε δήλωση και ο Τσίπρας που οργάνωσε την άθλια σύσκεψη στο Μάτι

Όσον αφορά το αίτημα Ρούτσι για εκταφή της σορού του παιδιού του, ο κ. Φλωρίδης είπε ότι "καμία κυβέρνηση δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνει το παραμικρό.

ΟΗΕ 24 Σεπ 2025 | 09:55

Γεραπετρίτης για Παλαιστινιακό: Η ανθρωπιστική καταστροφή συνεχίζεται - Μόνη βιώσιμη λύση τα δύο κράτη

Παρά τις δυσκολίες, ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε πως "η λύση των δύο κρατών παραμένει ο μόνος βιώσιμος δρόμος προς τα εμπρός".

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 24 Σεπ 2025 | 09:41

Το παρασκήνιο του ναυαγίου με τη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Η αναβολή, η τουρκική διαρροή και η απάντηση

Ανώτερη κυβερνητική πηγή διέψευσε ότι η ελληνική πλευρά ήταν αυτή που παραβίασε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 24 Σεπ 2025 | 08:59

Παρέμβαση Τσίπρα για απεργία πείνας Πάνου Ρούτσι: Η άρνηση εκταφής των παιδιών είναι απόπειρα ταφής της αλήθειας

"Το αίτημα του Πάνου Ρούτσι είναι δίκαιο και πρέπει να ικανοποιηθεί, πριν βρεθούμε μπροστά σε νέες τραγωδίες" τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 24 Σεπ 2025 | 08:51

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την βράβευσή του από το Ίδρυμα John Templeton.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 24 Σεπ 2025 | 07:48

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ήξερε μετά τα Τέμπη να στείλει επιστολή στον Ντογιάκο, αλλά τώρα δεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη

"Όποτε θέλουν παρεμβαίνουν, όποτε δεν θέλουν, δεν παρεμβαίνουν", τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

24 Σεπ 2025 | 06:35

Ανώτατη κυβερνητική πηγή από Νέα Υόρκη: Δύσκολο να γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Ακυρώθηκε στο "παρά 1" η προγραμματισμένη συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΒΟΥΛΗ 23 Σεπ 2025 | 22:44

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ ζητά την κατάθεση σειράς εγγράφων στην εξεταστική επιτροπή

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχουν σε αυτήν, ζητούν την κατάθεση μιας σειράς κρίσιμων, κατ' αυτούς, εγγράφων

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 23 Σεπ 2025 | 22:14

Νεα Υόρκη: Συναντήσεις Μητσοτάκη με ηγέτες κρατών στο περιθώριο της ΓΣ του ΟΗΕ [εικόνες]

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρωθυπουργό της Αιγύπτου συζητήθηκε η στρατηγική σχέση των δύο χωρών και η σημασία της συνεργασίας στον τομέα της Μετανάστευσης.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 23 Σεπ 2025 | 20:46

Μαρινάκης: Επίκειται οριστικοποίηση νέας συνάντησης Μητσοτάκη με Ερντογάν

Ο Π. Μαρινάκης τόνισε: "Έστω, υποθετικά, ότι η Τουρκία αποφάσισε να ακυρώσει αυτή τη συνάντηση. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να απολογηθεί η κυβέρνηση; ότι είναι μια διπλωματική ήττα της κυβέρνησης;"

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 23 Σεπ 2025 | 19:19

Συνάντηση Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη: "Επαναβεβαιώθηκαν οι άριστες διμερείς σχέσεις"

Σε σχέση με το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, επανέλαβαν ότι οι δύο κυβερνήσεις παραμένουν απολύτως προσηλωμένες στην υλοποίηση αυτού του έργου στρατηγικής σημασίας

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 23 Σεπ 2025 | 19:05

"Υποτίμηση της χώρας": Ομαδικά "πυρά" της αντιπολίτευσης για την αναβολή της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν

ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση τοποθετήθηκαν για την αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ 23 Σεπ 2025 | 19:00

Ολο το παρασκήνιο της αναβολής της συνάντησης Μητσοτάκη με Ερντογάν - Πότε μπορεί να γίνει το τετ-α-τετ

Το ραντεβού δεν θα γίνει σήμερα, κατόπιν αιτήματος της τουρκικής πλευράς, λόγω της συμμετοχής του Ερντογάν σε συνάντηση ηγετών αραβικών και μουσουλμανικών χωρών, που διοργανώνει την ίδια ώρα ο Τραμπ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 23 Σεπ 2025 | 17:27

Παύλος Μαρινάκης: Αν είσαι μέχρι 30 ετών, το βίντεο αυτό σε ενδιαφέρει – Πώς επωφελούνται νέοι αυτοαπασχολούμενοι και ένστολοι

Ο Παύλος Μαρινάκης εξηγεί πώς επωφελούνται οι νέοι αυτοαπασχολούμενοι και οι ένστολοι από τη φορολογική μεταρρύθμιση

ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ 23 Σεπ 2025 | 16:34

Μπέος σε κτηνοτρόφους: Οι κοπρίτες βουλευτές να κόψουν λεφτά από τον μισθό τους και να σας τα μοιράσουν [βίντεο]

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως απαιτεί να δοθεί μια λύση και πρότεινε να διαθέσει τον μισθό του στους κτηνοτρόφους

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 23 Σεπ 2025 | 16:11

Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη - Γιατί δεν θα γίνει

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη Νέα Υόρκη

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ X 23 Σεπ 2025 | 15:50
ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 23 Σεπ 2025 | 13:15

Ο Σακελλαρίδης έριξε άκυρο στον Τσίπρα και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του: "Μου είπε η Ράνια να πάω στο νοσοκομείο"

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έκλεισε την... πόρτα στον Αλέξη Τσίπρα. "Ένιωσα έναν πόνο, τρόμαξα, ήταν κρίσιμο που μου είπε η Ράνια να πάω στον γιατρό", είπε για την περιπέτεια της υγείας του.

ΠΑΣΟΚ 23 Σεπ 2025 | 12:31

Αιχμές Γερουλάνου για ΠΑΣΟΚ: "Αν δεν κουνήσει η βελόνα τους επόμενους δυο μήνες, θα έχουμε πρόβλημα"

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε πως πρέπει επιτέλους να κουνηθεί η δημοσκοπική βελόνα τους επόμενους μήνες, καθώς ο χρόνος μέχρι τις επόμενες εκλογές όλο και λιγοστεύει.