«Αδειάζει» τον υπ. Αμυνας το πρακτορείο Eurokinissi

Ανάρτηση του πρακτορείου Eurokinissi «αδειάζει» τον Π. Καμμένο για τα επίμαχα συνθήματα των ΟΥΚάδων. Ανακοίνωση και από το ΠΑΣΟΚ.

SHARE THIS
0
SHARES

Αυτή είναι ανάρτηση του πρακτορείου Eurokinissi:

«Το βίντεο με τα συνθήματα των αγημάτων είναι από την χθεσινή παρέλαση. Κάθε άλλος ισχυρισμός είναι αναληθής- http://eurokinissi-tv.gr/preview/770». Και μετά ακολουθεί το video. 

Η ανάρτηση αυτή, αποτελεί απάντηση στον ισχυρισμό του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου ότι οι άνδρες της ΟΥΚ τραγουδούσαν απλώς το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» που εκείνη την ώρα παιάνιζε η μπάντα, ενώ διευκρίνισε ότι τα άλλα συνθήματα που ακούστηκαν αφορούσαν την περσινή παρέλαση, όταν ο ίδιος δεν ήταν υπουργός.

Το σύνθημα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και αποδοκιμασιών. 

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, σχετική με το θέμα, σημειώνει ότι «Ο κ. Καμμένος μετά την κατακραυγή για τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων στην παρέλαση αντί να αναλάβει τις ευθύνες του – γιατί αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός – κατέφυγε για μια ακόμη φορά σε μεγαλειώδη ψέματα δηλώνοντας ότι το βίντεο είναι από τη περσινή χρονιά, πράγμα που διέψευσε αμέσως η Eurokinissi».

«Τελικά αυτή είναι η συγκολλητική ύλη που ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ: Το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση. Μόνο που πλέον όλοι τους πήραν είδηση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook