Αγρια επίθεση Βενιζέλου σε Βαρουφάκη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον υπουργό οικονομικών και τον πρωθυπουργό «που τον επέλεξε» εξαπέλυσε στην δευτερολογία του στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

SHARE THIS
0
SHARES

Επίθεση στον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε στο τέλος της δευτερολογίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον ότι εκθέτει προσβάλει και ταπεινώνει την χώρα. Οταν μάλιστα ο κ. Βαρουφάκης τον ρώτησε αν τολμά να απευθύνει τέτοιες κατηγορίες στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό: «Ναι σε εσάς. Και στον κύριο Τσίπρα που σας διόρισε και σας κρατάει στη θέση αυτή». Ωστόσο  ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. 

Ολόκληρος ο διάλογος ήταν ο εξής: 

Ε. Βενιζέλος: «Να αξιοποιήσετε αυτήν την συζήτηση όπως γίνεται στα κοινοβούλια όλων των χωρών. Χωρίς να χαμογελάτε, χωρίς αλαζονεία, χωρίς αυτήν την αυταρέσκεια, ότι για πρώτη φορά εκφράστηκε η δημοκρατία». 

Γ. Βαρουφάκης: «Εσείς το λέτε αυτό σε εμάς;»

Ε. Βενιζέλος: «Ναι εγώ σε σάς. Ειδικώς και προσωπικώς σε σας που εκθέτετε προσβάλλετε και ταπεινώνετε τη χώρα χωρίς να έχετε αίσθηση της ευθύνης σας και πολιτικά και προσωπικά. Και έχετε το θράσος να ρωτάτε "σε σας". Ναι σε σάς! Και στον κύριο Τσίπρα που σας διόρισε και σας κρατάει στη θέση αυτή.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook