Άγρια κόντρα Αυλωνίτου-Καμμένου on air

Άγρια κόντρα ξέσπασε το πρωί ανάμεσα σε δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης, την Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο

agria-kontra-aulwnitou-kammenou-on-air
SHARE THIS
0
SHARES

Άγρια κόντρα ξέσπασε το πρωί ανάμεσα σε δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης, την Ελένη Αυλωνίτου και τον Δημήτρη Καμμένο, που ήταν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Αφορμή της αντιπαράθεσης αποτέλεσαν τα οικονομικά και οι αυξήσεις στους βασικούς μισθούς, που η κυρία Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δοθούν στους εργαζομένους. 

Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε ρωτώντας από πού θα βρεθούν τα χρήματα και η μάχη ξέσπασε. 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του. 
Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε στα όσα ισχυρίζονταν η κυρία Αυλωνίτου για την πορεία της οικονομίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκάλεσε προβοκάτορα και αυτός της απάντησε λέγοντάς της ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή γι' αυτόν η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη ΝΔ. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο. 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook