Αγρια κόντρα Παππά-Βορίδη στη Βουλή για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Ηθικούς αυτουργούς για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάκης Βορίδης- Απάντηση από τον Νίκο Παππά.

agria-kontra-pappa-boridi-sti-bouli-gia-tin-epithesi-ston-skai
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ηθικούς αυτουργούς για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάκης Βορίδης προκαλώντας αναταραχή στις τάξεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Υπήρξαν μάλιστα βουλευτές που υπενθύμισαν στον βουλευτή της ΝΔ «τα έργα και τις ημέρες» της νιότης του ωστόσο εκείνος έδειξε έτοιμος να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση.

«Μ αρέσει που όταν ανοίγω τέτοιες συζητήσεις θέλετε να επανέλθουμε στην ιστορία με το τσεκούρι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνουμε» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Κατηγόρησε παράλληλα την ΝΔ ότι έχει στείλει μηνύματα ανοχής στην τρομοκρατία, όπως η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ, η χορήγηση αδειών σε καταδικασμένους τρομοκράτες, η υποβάθμιση των θεμάτων ασφάλειας.

Και συνέχισε «Ένας τρομοκράτης πως γίνεται; Αποφασίζει ξαφνικά να γίνει τρομοκράτης; Δεν έχει μια διαδρομή; Ο βίαιος εξτρεμισμός και η ριζοσπαστικοποίηση που οδηγεί στην τρομοκρατία, έχει υπέδαφος και καλλιεργείται. Ο λόγος μίσους και η στοχοποίηση αποτελούν βασικούς λόγους ανάδειξης εξετρεμισμού που οδηγούν στην τρομοκρατία. Αυτή είναι η ευθύνη σας και σας εξήγησα και την έννοια της ηθικής αυτουργίας

Οξύτατος κατά της ΝΔ αλλά και προσωπικά κατά του Μάκη Βορίδη που είχε μόλις κατεβεί από βήμα εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς.

«Πατώντας» πάνω στη δήλωση του βουλευτή ότι το «πρώτη φορά Αριστερά θα γίνει στα χείλη των πολιτών ποτέ πια Αριστερά» εξέφρασε την άποψη ότι η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ΛΑΟΣ και ότι η αξιωματική αντιπολίτευση χρησιμοποιεί φράσεις που έχουν ευδοκιμήσει στα χείλη των πολιτών της Χρυσής Αυγής.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής προκάλεσε τη ΝΔ να απαντήσει ποια θεσμικά μέσα θα πάρει ώστε να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά, υπενθυμίζοντας με σκωπτικό ύφος ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και η αναθεώρηση του Συντάγματος.

Μιλώντας για την επίθεση στο ΣΚΑΙ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακλόνητος στο πλάι των εργαζομένων, αλλά και ακλόνητος απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν βια.

Χαρακτήρισε πάντως αθλιότητες τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του μέσου Γιάννης Αλαφούζος.

Φωτο eurokinissi
 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook