
Αγωγή κατά της Ολγας Γεροβασίλη καταθέτει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.
Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη.
— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 26 Μαρτίου 2016
Αφορμή η τοποθέτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου περί σχέσεων του κ.Κουμουτσάκου με εμπλεκόμενους σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού.
Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, φέρεται να είχε στενές σχέσεις με τον 50χρονο δημοσιογράφο Τ. Μουσσά, ο οποίος κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών. Κατά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος" από την δικογραφία προέκυψε πως ο κ. Μουσσάς είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Κουμουτσάκο, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ..
Με βάση αυτή το δημοσίευμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη είχε εκδώσει γραπτή ανακοίνωση που ανέφερε:
«Έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».
Απαντώντας ο κ. Κουμουτσάκος, ανέφερε:
«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή - Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!
Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.
Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.
Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.
Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».
Ανταπάντηση Μαξίμου
Απάντηση στον Γιώργο Κουμουτσάκο και την ανάρτησή του στο Twitter ότι θα καταθέσει αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Το πρωθυπουργικό γραφείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μαζί με την αγωγή, να καταθέσει και τα τιμολόγια με τα οποία η ΝΔ πλήρωνε τους κατηγορούμενους.
Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του
κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο.
Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν. Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια - τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί - και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».
Κουμουτσάκος: Και μήνυση
Η απάντηση του Γιώργου Κουμουτσάκου ήρθε μέσω twitter, ανακοινώνοντας ότι θα καταθέσει και μήνυση
Και αγωγή και μήνυση λοιπόν. Καλό βράδυ σε όλες και όλους.
— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 26 Μαρτίου 2016
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr