
Οργισμένη είναι η Έλενα Ακρίτα, μετά την πρόταση της εισαγγελέως να απαλλαγεί ο Ηλίας Μίχος από τις κατηγορίες για τον βιασμό και τις μαστροπείες σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.
Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση στο Facebook, δηλώνοντας ότι από την ώρα που άκουσε την πρόταση νιώθει "σωματικά άρρωστη".
Αναλυτικά έγραψε:
"Από την ώρα που διάβασα για τον Μίχο που - κατά την εισαγγελέα - ούτε παιδοβιαστής είναι, ούτε ντ@βατζής, αισθάνομαι σωματικά άρρωστη. Αλήθεια. Έντονος πονοκέφαλος κι ένα στομάχι χάλια.
Δεν ήξερα σε ποιο βαθμό μπορεί να σωματοποιήσει κανείς την αηδία, τον αποτροπιασμό και τη φρίκη που εισπράττει όταν ούτε η καρδιά, ούτε το μυαλό μπορουν να επεξεργαστούν αυτό το βδέλυγμα που ζήσαμε σήμερα".
Σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, έγραψε σαρκαστικά και με δηκτικό τρόπο "Επειγόντως να συλληφθεί το 12χρονο κοριτσάκι που ξελογίαζε μεσήλικες πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας".

Κατακραυγή στο X - Οργισμένοι οι χρήστες από την εισαγγελική πρόταση
Η πρόταση της εισαγγελέως προκάλεσε "βροχή" από σχόλια στο Χ (πρώην Twitter), με τις λέξεις "Κολωνός", "12χρονη" και "Μίχος" να είναι πρώτες στα trends.
Οι χρήστες σχολιάζουν με δηκτικό και πολλές φορές άκομψο τρόπο την πρόταση, όμως οι χιλιάδες αναρτήσεις καταδεικνύουν την άμεση αντίδραση που προκάλεσε αυτή η πρόταση.
Εγώ δικαστής ή εισαγγελέας δεν είμαι αλλά πραγματικά η πρόταση της εισαγγελέως στην περίπτωση του Μίχου μου είναι ακατανόητη ως πολίτη και ως γονιό με εξοργίζει.Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση έχει ο/η Πρόεδρος που δικάζει η εισαγγελέας μόνο προτείνει. Οψόμεθα!#Μιχο#Μιχος pic.twitter.com/KcPPYdmox2
— Nestor Grigoropoulos (@nesgrego) March 13, 2024
Ζω στη χώρα που ο #Μίχος έχει πει στο Δικαστήριο επί λέξει: "Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη, συνευρέθηκα μαζί της τέσσερις (4) φορές" και η εισαγγελέας προτείνει την αθωώθη του επειδή έχει κάποιες αμφιβολίες.
— Σωτήρης Παπ. (@sotpap1997) March 13, 2024
ΝΤΡΟΠΗ!!! pic.twitter.com/V19taRqHBv
Μάλλον θα δώσουν επιδότηση στον Μίχο να ανοίξει παιδότοπο#Μιχος
— Santa Κατινα (@Santa19022544) March 13, 2024
#12χρονη
— Mary Lou (@madam_shou) March 13, 2024
O #Μίχος και ο #Λιγνάδης ακολούθησαν την ίδια γραμμή ακριβώς γιατι εξυπηρετούν τα ίδια κυκλώματα. Με τη σιωπή τους, αγόρασαν την ελευθερία τους γιατι πίσω τους, βρίσκονται ανθρωποι που έχουν το ένα χέρι τους επάνω στα παιδιά σας και το άλλο επάνω στον νόμο.
Βιαστές είναι
Η εισαγγελέας λεει δεν ειναι βιαστης ο #μιχος ;;;;
— Cersei Drake (@DCersei) March 13, 2024
Γιατι υπήρχε συναινεση ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; #κολωνος #12χρονη #tlive pic.twitter.com/NRu2zZbZ7w
Μην ψαρώσετε αν το δικαστήριο αποφασίσει καταδίκη του #μιχος παρά την εισαγγελική πρόταση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν μας έχουν τόσο γραμμένους μετά τον ορυμαγδό. Η αθώωση λόγω αμφιβολιών θα γίνει στο εφετείο, ενώ πιθανότατα σε λίγους μήνες θα πάρει διακοπή ποινής. #12χρονη
— Spiros Dapergolas (@SpDapergolas) March 13, 2024
Όταν αποκαλύφθηκε το μαρτύριο του παιδιού, η ίδια η #12χρονη έδειχνε τον Μίχο, η οικογένεια έδειχνε το Μίχο, οι υπόλοιποι παιδοβιαστές έδειχναν τον Μίχο, ο οίκος ανοχής έδειχνε το #Μίχος.
— choricos (@choricos) March 13, 2024
Αλλά αυτοί με το καλημέρα προφυλάκισαν τη μάνα.
Τί περιμένατε, να προτείνει η Εισαγγελέας? pic.twitter.com/jDTnEcyssD
Νομίζω ότι ο συνάνθρωπός μας Ηλίας #Μιχος θα πρέπει, επιπροσθέτως, να αποζημιωθεί οικονομικά από τη 12χρονη, η οποία εκμεταλλεύτηκε τον αγνό έρωτά του και τον εξέθεσε αδίκως στα μάτια της κοινωνίας. Κακώς το παρέλειψε η εισαγγελική πρόταση.
— Διονύσης Ελευθεράτος (@EleftheratosD) March 13, 2024
ΥΓ: Όχι, δεν υπάρχει πάτος...
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr