"Σήμερα, λίγο μετά την… επανάσταση Μητσοτάκη στο ΕΣΥ, ο νέος διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης, παραιτείται καταγγέλλοντας δημόσια τη διάλυση που παρέλαβε", σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο "Χ" με αφορμή τη συνάντηση που είχε με εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι συναντά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ γιατί "προτεραιότητα δική μας είναι η ανθρώπινη ζωή. Είναι ο συγγενής μας".
Όπως αναφέρει, "η ”κακιά στιγμή” δεν έχει όνομα, επίθετο και τραπεζικό λογαριασμό. Σε μία δύσκολη στιγμή ποιοι μπαίνουν μπροστά; Οι τραπεζίτες; Δεν είναι δυνατόν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να σώζουν ζωές κάθε μέρα και να μην μπορούν οι ίδιοι να ζήσουν τη ζωή τους".
Σήμερα, λίγο μετά την… επανάσταση Μητσοτάκη στο ΕΣΥ, ο νέος διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης, παραιτείται καταγγέλλοντας δημόσια τη διάλυση που παρέλαβε.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 27, 2023
Σήμερα, συναντώ τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Γιατί προτεραιότητα δική μας είναι η ανθρώπινη ζωή. Ειναι ο… pic.twitter.com/EOfeWQLH5V
Η παραίτηση του νέου διοικητή και διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου σχετίζεται, όπως είπε ο ίδιος στο Ράδιο Κρήτη, με τις μετακινήσεις παθολόγων του Βενιζελείου προς το Νοσοκομείο Ρεθύμνου για κάλυψη εφημεριών, κατάσταση για την οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή του.
Συγκεκριμένα ο Χάρης Λυδάκης κλήθηκε να υποδείξει το όνομα ειδικευόμενης παθολόγου προκειμένου να μετακινηθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για να καλύψει εφημερία.
Ωστόσο, όπως σημειώνει, έθεσε εαυτόν στην διάθεση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και έτσι θα καλύψει εκείνος την εφημερία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr