X

Αλαβάνος κατά Πολάκη: Ζούμε περίοδο γελοιότητας

«Η εποχή που ζούμε δεν είναι μόνο περίοδος υποταγής, είναι περίοδος γελοιότητας», είπε.

Γράφει: TheToc team

Καρφιά κατά της κυβέρνησης αλλά και ειδικά κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπολύει ο Αλέκος Αλαβάνος με συνέντευξή του στα «ΝΕΑ».

Ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β» και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, υπογραμμίζει για τον Π. Πολάκη: «Πού είναι ο Σακελλάριος, ο Τσιφόρος, ο Γιαλαμάς, ο Πρετεντέρης με τις επιθεωρήσεις και τις σάτιρές τους; Θα είχαν τόσο πλούσιο υλικό», ενώ αναφερόμενος ονομαστικά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σημειώνει ότι δεν είναι μόνο αυτός συμμετέχει στην «εξαπάτηση, στους αλληλοϋβρισμούς, στις δικαστικές καταγγελίες αναμεταξύ τους, στις υστερίες, στα προχήματα στις αλλαγές κομματικού πουκαμίσου. Όπως το τρίτο Μνημόνιο δεν έχει σχέση με τις ιδέες και τις πολιτικές διεκδικήσεις της Αριστεράς, η κουλτούρα τους δεν έχει σχέση με τις αξίες και τους ηθικούς κανόνες της Αριστεράς, τη σεμνότητα, την ευθύτητα και την ειλικρίνεια. Η εποχή που ζούμε δεν είναι μόνο περίοδος υποταγής, είναι περίοδος γελοιότητας».

«Την Ελλάδα την κυβερνούν πια όχι οι εκλεγμένες πολιτικές ομάδες αλλά οι ξένες πρεσβείες. Δείτε και τώρα, υποτίθεται εκτός Μνημονίων, την τελευταία λέξη για το αφορολόγητο ή τον κατώτατο μισθό ή τους πλειστηριασμούς την έχει η Τρόικα. Και την εξωτερική πολιτική την υπαγορεύουν οι ΗΠΑ – ποτέ δεν είχε παρουσιαστεί τόσο αμερικανόδουλο υπουργείο Εξωτερικών», αναφέρει χαρακτηριστικά.