X

Αλέξης Γεωργούλης: Οι πρώτες αναρτήσεις στα social media μετά την καταγγελία για βιασμό- Για τα ζώα που κινδυνεύουν

Επανεμφάνιση Γεωργούλη στα social media μετά από "σιωπητήριο" μηνών, αλλά όχι για την υπόθεσή του...

Γράφει: TheToc team
NDP

Περίπου τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστό πως σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη υπάρχει καταγγελία για βιασμό. Τον ευρωβουλευτή, που διέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε για κακοποίηση η Ελένη Χρονοπούλου, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νομική σύμβουλος της Κομισιόν.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο γνωστός ηθοποιός, που δηλώνει αθώος, έχει επιλέξει να τοποθετείται μόνο μέσω των δικηγόρων του, χωρίς ο ίδιος να μιλά δημόσια, ενώ "σιωπητήριο" υπάρχει και στα social media του.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε χθες, με τον Αλέξη Γεωργούλη να αναρτά instastories στον λογαριασμό του. Πρόκειται ως επί το πλείστον για αναδημοσιεύσεις πολιτών που σχετίζονται με τις πυρκαγιές, οι οποίες μαίνονται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα.

Σε μία από τις αναρτήσεις, μία χρήστρια ζητά εθελοντές από Κόρινθο και Λουτράκι προκειμένου να περισυλλέξουν ζωάκια που απειλούνταν από την πύρινη λαίλαπα, ενώ άλλος χρήστης γνωστοποιεί ότι διαθέτει οικόπεδο όπου μπορούν να φιλοξενηθούν ζώα.

Διαβάστε Επίσης

Δείτε τις αναρτήσεις

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του καλοκαιριού, το Ευρωκοινοβούλιο προχώρησε σε άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή για την υπόθεση κακοποίησης.

Σε δήλωσή της, η συνήγορός του, Σταματία Μαλλά, είχε αναφέρει ότι ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης είχε προτείνει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές του Βελγίου να εμφανιστεί και να παράσχει εξηγήσεις, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω του ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης της ασυλίας του.