Follow us

Ανω κάτω η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσε τον Φάμελλο ο Κασσελάκης, ο Παππάς στη θέση του- Οι νέοι ρόλοι για τους "νεοπροεδρικούς"

"Στο Καταστατικό Συνέδριο θα αλλάξουν όλα, είμαι αποφασισμένος - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απολέσει τάσεις και φράξιες" είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση της ΚΟ - Ζήτησε δέσμευση ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Αλλαγές στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πρότεινε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνεδρίασή της που είναι σε εξέλιξη και στην οποία συμμετείχε διαδικτυακά μέσω zoom, καθώς βρίσκεται στην Κρήτη για τον γάμο του.

Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πρότεινε τον μέχρι τώρα κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Οικονομικών, Νίκο Παππά.

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας παραμένει η Θεοδώρα Τζάκρη, διευθυντής της ΚΟ παραμένει ο Θάνος Μωραΐτης.

Για τις θέσεις των τριών Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων πρότεινε τον Γιώργο Γαβρήλο, τον Γιάννη Σαρακιώτη και τη Νίνα Κασιμάτη.

Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο πρότεινε τον Βασίλη Κόκκαλη και συντονίστρια ΕΠΕΚΕ τη Γιώτα Πούλου. Αναπληρώτρια συντονίστρια ΕΠΕΚΕ παραμένει η Ραλλία Χρηστίδου.

Ανω κάτω η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσε τον Φάμελλο ο Κασσελάκης, ο Παππάς στη θέση του- Οι νέοι ρόλοι για τους "νεοπροεδρικούς"

Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε τον μέχρι τώρα πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο. Στην ομιλία του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά.

Συγκεκριμένα ζήτησε από όλους -στοχεύοντας προς τους διαφωνούντες της ομάδας των "87"-, να δεσμευτούν ότι θα τηρήσουν την εντολή των εκλογέων καθώς και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ζητά "ξεκάθαρη δημόσια δέσμευση όλων ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν προς κανένα 'νέο φορέα' χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση".

Κασσελάκης: Στο συνέδριο θα αλλάξουν όλα

Στην εισήγησή του προς τους βουλευτές, ο Στέφανος Κασσελάκης διεμήνυσε:

-"Είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις και τριβές πριν αλλάξουν όλα στο επικείμενο καταστατικό συνέδριο. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ. Είμαι όμως αποφασισμένος: Το κόμμα θα απολέσει τάσεις και φράξιες και θα δώσει δύναμη και φωνή στη βάση".

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑ

-"Η αμφισβήτηση της ηγεσίας μου άρχισε από την πρώτη εβδομάδα. Εκδηλώθηκε στην ανούσια διπλή διάσπαση. Εκδηλώθηκε πάλι με την αμφισβήτησή μου στο συνέδριο του κόμματος. Εκδηλώθηκε αμέσως μετά τις Eυρωεκλογές με ατζέντα για συγκολλήσεις με άλλα κόμματα και άλλες ηγεσίες.

-"Εκδηλώνεται τώρα με πρόσχημα τη βιωσιμότητα των κομματικών μέσων από εκείνους που γνωρίζουν ότι δεν ήταν βιώσιμα ούτε με τη διπλάσια χρηματοδότηση".

-"Συν προσωπικές ατζέντες και σενάρια μομφής, την ώρα που εξορθολογίζουμε το κόμμα και ανανεωνόμαστε, την ώρα που έχουμε αποκαλύψει το εφιαλτικό για την κοινωνία αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.Όχι, δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ να ρευστοποιηθεί".

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Αναλυτικά η εισήγηση Κασσελάκη:

"Αγαπητές Βουλεύτριες, Αγαπητοί Βουλευτές,

Σας χαιρετώ από την αγαπημένη μου Κρήτη, από τα αγαπημένα μου Χανιά, όπου ξέρετε όλοι τον λόγο για τον οποίο βρίσκομαι εδώ.

Είμαι περήφανος που ανήκω σε ένα κόμμα που δεν απολογείται για τις προοδευτικές του απόψεις στα ανθρώπινα δικαιώματα. Που δεν φοβάται να μιλήσει ενάντια σε επιζήμιες συμφωνίες τραπεζικών εκποιήσεων συνδεδεμένες με κρατικοδίαιτη διαπλοκή.

Που ξεμπροστιάζει την προπαγάνδα του "επιτελικού κράτους" των πυρκαγιών, των πλημμυρών και των σιδηροδρομικών εγκλημάτων.

Που δεν λέει μισόλογα για την άμεση αναγνώριση του Κράτους της Παλαιστίνης αλλά στέκεται στο πλευρό της.

Που δεν επιτρέπει μυστική διπλωματία με την Τουρκία και που δεν σκύβει το κεφάλι στην Αμερική και στα εξοπλιστικά της συμφέροντα. Και το λέω με πλήρη συνείδηση, έχοντας ζήσει πάνω από τα μισά χρόνια της ζωής μου εκεί.

Απέναντί μας έχουμε μια Νέα Δημοκρατία με κρυφή ρύθμιση χρέους και συμβούλους που πληρώνονται από πηγές εκτός κόμματος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τον ορισμό της διαπλοκής, της οποία ηγείται ένα τζάκι που το Έσχες του (χωρίς το πόθεν) άρχισε τη δεκαετία του 60 – αλλά λήγει περιέργως πριν από τρία χρόνια.

Είναι η ιστορία όχι μίας πολιτικής οικογένειας αλλά μίας οικογενειακής πολιτικής που ξεκινάει από την Αποστασία, που προκάλεσε τη Χούντα, περνάει από το βρόμικο ‘89 για να φτάσει στο νοσηρό 2024 της πλήρους παρακμής της χώρας μας.

Το κόμμα μας συμπυκνώνει τη μεγάλη Ιστορία του τόπου, της Αριστεράς, της μεγάλης προοδευτικής παράταξης των αγώνων για δημοκρατία και πρόοδο.

Για αυτό μπορεί να είναι ανεξάρτητο και να παλεύει για τον αδύναμο συμπολίτη μας. Η χώρα δεν χρειάζεται ένα νεφελώδες "κέντρο" χωρίς ηθική και φιλοσοφική πυξίδα.

"Κεντρώοι ψηφοφόροι" δεν είναι αναγκαστικά όσοι θέλουν μεσοβέζικες λύσεις στα πολιτικά προβλήματα. Απλά θέλουν ρεαλισμό, αποφασιστικότητα και λύσεις. Χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις, που έχουν οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνεχείς διασπάσεις από τότε που συστάθηκε το 2004.

Χωρίς φρουρούς της Αριστεροσύνης και Αριστερόμετρα, που έδιωξαν και συνεχίζουν να διώχνουν χιλιάδες πολίτες που ήρθαν να εισφέρουν αλλά συνάντησαν κλειστές πόρτες.

Κρίσιμο σημείο, η διάσπαση της ομάδας "Νέα Αριστερά" που δεν είχε απολύτως κανένα πολιτικό επίδικο, αλλά ηττημένα "Εγώ". Ο ελληνικός λαός έδειξε με την ψήφο του σε αυτήν την ομάδα, που ήταν η πλειοψηφία του υπουργικού συμβουλίου και του κομματικού μηχανισμού, ότι δεν παραπλανάται. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διαφάνεια και ταχύτητα πληροφόρησης τη σημερινή εποχή και ο ελληνικός λαός, όπως και η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζει πολύ καλά ποιος αγωνίζεται για εκείνον με ανιδιοτέλεια.

Άλλο όμως η πληροφόρηση και άλλο η διαδικτυακή σφαγή. Και επειδή πλέον ζούμε τον παραλογισμό ενός νηπιαγωγείου που το ίδιο παιδάκι που χαστουκίζει μετά δείχνει άλλο παιδάκι λέγοντας "κυρία, με χαστούκισε", θα σας πω κάτι που θα σας ηρεμήσει όλους:

Δεν υπάρχει πολιτικός ο οποίος να υφίσταται μεγαλύτερο διαδικτυακό bullying από εμένα. Και όχι μόνο από ομάδες αλήθειας και ακροδεξιά τρολ. Καταλαβαίνετε όλοι πολύ καλά τι εννοώ.

Συνιστώ λοιπόν σε όλους μας ψυχραιμία, διαχωρισμό του σημαντικού από το ασήμαντο και ανεκτικότητα. Είμαστε πολιτικοί. Και οι πολιτικοί κρίνονται πολύ σκληρά και συχνά πολύ άδικα στη δημόσια σφαίρα.

Η νοσηρότητα που υπάρχει σήμερα στον δημόσιο διάλογο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχίσει να αποπροσανατολίζει από το πολύ σημαντικό έργο που έχουμε να επιτελέσουμε ως Κοινοβουλευτική Ομάδα στη νέα σύνοδο που αρχίζει. Το επισημαίνω γιατί μέχρι σήμερα αυτό συμβαίνει. Κάθε σημαντική πολιτική μας πρόταση επισκιάζεται από το κουτσομπολιό.

Ο χυδαίος αποπροσανατολισμός που έχει προωθήσει η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας με επιθέσεις στο πρόσωπό μου, δεν μπορεί να συνεχίσει να τροφοδοτείται από δικά μας στελέχη.

Δική μας δουλειά είναι να ελέγχουμε στη Βουλή και να προτείνουμε στην κοινωνία.

Η εμμονή της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και μαζί μου δείχνει ακριβώς ποιον φοβούνται. Δεν πρόκειται λοιπόν να τους κάνουμε το χατήρι.

Σας καλώ λοιπόν να βγείτε μπροστά. Να παραγάγετε προτάσεις νόμου για την κοινωνία. Να στεγανοποιήσετε την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ ως οι εκλεγμένοι από τον λαό εκπρόσωποί του.

Με ξεκάθαρη δημόσια δέσμευση όλων ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν προς κανένα "νέο φορέα" χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση.

Είναι ξεκάθαρο: Όποιος επιχειρήσει να στερήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που του έδωσε ο ελληνικός λαός στις εκλογές του 2023 και επαναβεβαίωσε στις ευρωεκλογές του 2024, θα διαπράξει το μέγιστο δημοκρατικό αδίκημα: Την αλλοίωση της ψήφου των πολιτών ως προς την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των κομμάτων. Και θα κουβαλάει για πάντα τη στάμπα. Όχι από εμένα. Από τον ελληνικό λαό.

Καλώ επίσης όλες και όλους σε ξεκάθαρη δέσμευση ότι θα τηρήσουν την απόφαση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, του Συνεδρίου, της Κεντρικής

Επιτροπής – όλες αυτές τις αλλεπάλληλες αποφάσεις οι οποίες με έχουν εξουσιοδοτήσει να ηγηθώ της προσπάθειας για την ανάταξη του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία μίας μεγάλης προοδευτικής κυβερνητικής παράταξης με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές.

Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω με τη μαχητικότητα και πάνω από όλα με τις αξίες της Αριστεράς. Για μια κυβέρνηση της Σύγχρονης Αριστεράς – ένας όρος που έχει απήχηση σε όλη την επικράτεια, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, με γνώμονα τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και το περιβάλλον.

Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω σε μια νέα πορεία εξωστρέφειας, με έναν σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ των μελών, της κοινωνίας, των πολιτών.

Η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή. Και σε αυτήν τη νέα πορεία εισηγούμαι μια νέα σύνθεση για το Προεδρείο της κοινοβουλευτικής μας εκπροσώπησης, η οποία πιστεύω θα ενισχύσει την αποδοτικότητά μας ως Ομάδα αλλά και τη δύναμη πυρός μας.

Προτείνω λοιπόν την θέση του Επικεφαλής της Κοινοβουλετικής μας Ομάδας να αναλάβει ο Νίκος Παππάς.

Προτείνω τον Νίκο για δύο κυρίως λόγους.

Πρώτον, επειδή ο Νίκος είναι έγκριτος οικονομολόγος με διδακτορικό στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο Strathclyde στην Σκωτία. Μάλιστα την διατριβή του την έκανε στις μικροοικονομικές επιπτώσεις του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας, κάτι που είναι πολύ επίκαιρο. Επίσης ο Νίκος δίδαξε στο Πανεπιστήμιο για τέσσερα χρόνια.

Την Οικονομία μας δεν την εκχωρούμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποτύχει στον ιδιωτικό τομέα, ή στον Κωστή Χατζηδάκη, που δεν έχει

δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Τα ολέθρια αποτελέσματά τους είναι πλέον ορατά ακόμα και στους υποστηρικτές τους.

Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να απευθυνθούμε στο αληθινό πεδίο της οικονομίας: Του μικρομεσαίου επιχειρηματία. Του ελεύθερου επαγγελματία. Του αγρότη. Του μισθωτού που πρέπει να ζει με αξιοπρέπεια. Την οικονομία της έρευνας και της καινοτομίας.

Δεύτερον, επειδή ο Νίκος είναι ένας πολιτικός με στέρεες πολιτικές βάσεις, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί από το σύστημα από το οποίο έφερε μεγάλα έσοδα στα ταμεία του Κράτους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χτυπηθεί όσο κανένα άλλο κόμμα για αυτό. Η Νέα Δημοκρατία, μαζί με λίστες Πέτσα και κουρέματα σε δάνεια, έχει χτίσει έναν μηχανισμό που ειδικεύεται στη δολοφονία χαρακτήρα. Κάτι που επιχειρούν λυσσαλέα να πετύχουν με μένα και φυσικά κάτι που έχει βιώσει και ο Νίκος.

Χωρίς υπεκφυγές λοιπόν, στέκομαι στο πλευρό του απέναντι σε αυτό το σάπιο σύστημα. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να κερδίσουν. Ούτε πρόκειται να βγούμε ποτέ να δηλώσουμε τη μεταμέλειά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σωκράτη Φάμελλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 11 μήνες. Σε μια δυσκολη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Εκπροσώπησε επάξια τον ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής απέναντι στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Έχω ζητήσει από τον Σωκράτη να με βοηθήσει στη σύνθεση του κυβερνητικού μας προγράμματος. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να είναι ενεργός για το καλό της κοινωνίας μας.

Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας παραμένει η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε αυτόν τον ρόλο έχει δουλέψει με αστείρευτες αντοχές, και την ευχαριστώ για την καθοριστική της συμβολή.

Διευθυντής της Κ.Ο παραμένει ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος κι αυτός από την πλευρά του δουλεύει καθημερινώς σκληρά για την επίλυση των θεμάτων που ανακύπτουν.

Για τις θέσεις των τριών Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων προτείνω τον Γιώργο Γαβρήλο, τον Γιάννη Σαρακιώτη και τη Νίνα Κασιμάτη.

Αναπληρωτή Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο προτείνω τον Βασίλη Κόκκαλη και συντονίστρια ΕΠΕΚΕ τη Γιώτα Πούλου. Αναπληρώτρια συντονίστρια ΕΠΕΚΕ παραμένει η Ραλλία Χρηστίδου.

Ευχαριστώ ολόψυχα τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο και τον Διονύση Καλαματιανό για το έργο τους από τον περασμένο Οκτώβριο. Βασίζομαι πάνω τους για την μέγιστη κοινοβουλευτική αποδοτικότητα.

Όταν μου απέδιδαν κάποιοι ότι είμαι αχυράνθρωπος του ενός ή του άλλου, σας έλεγα "δεν έχω ομάδες". Σας το έχω αποδείξει πλέον. Έχω ΜΙΑ ομάδα. Τον ΣΥΡΙΖΑ και τον λαό του που αγωνιά.

Όπως ισχύει ότι δεν με φύτεψε κανείς. Ότι δεν εκπροσωπώ κανένα συμφέρον. Ότι είμαι εδώ για να μείνω.

Αγαπητές Βουλεύτριες, Αγαπητοί Βουλευτές,

Όπως έχω πει σε όλες τις συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, είναι απαράδεκτο να γίνονται διαρροές και δη εν ώρα συνεδρίασης. Προφανώς αυτές οι διαρροές, είτε κειμένων είτε λεγομένων, οι οποίες είναι όλες αντικαταστατικές, δεν γίνονται καλόβουλα.

Όπως δεν πρόκειται για πολιτική άποψη το να καλείς στην τηλεόραση τον Πρόεδρο του κόμματος να παραιτηθεί, ενάντια στη βούληση των οργάνων και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί η Επιτροπή Δεοντολογίας να ακολουθεί τη διαδικασία της, αλλά είναι προφανές ότι στελέχη που εκφράζονται έτσι επιλέγουν συνειδητά να θέσουν τον εαυτό τους εκτός κόμματος. Ας αφήσουν τους υπόλοιπους να πάμε μπροστά.

Είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις και τριβές πριν αλλάξουν όλα στο επικείμενο καταστατικό συνέδριο. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.

Είμαι όμως αποφασισμένος: το κόμμα θα απωλέσει τάσεις και φράξιες και θα δώσει δύναμη και φωνή στη βάση.

Με μια νέα δομή που θα φέρει γείωση και οργανωτικό ιστό στην κοινωνία των πολιτών, που με τη σειρά της θα κάνει την επανεκλογή σας πολύ πιο εύκολη από ότι στο παρελθόν. Θα έχετε στο πλευρό σας το πιο σύγχρονο κομμα στην Ελλάδα και ίσως και στην Ευρώπη.

Η βάση με εξέλεξε πριν από 11 μήνες για τριετή θητεία. Η αμφισβήτηση της ηγεσίας μου άρχισε από την πρώτη εβδομάδα. Εκδηλώθηκε στην ανούσια διπλή διάσπαση. Εκδηλώθηκε πάλι με την αμφισβήτησή μου στο συνέδριο του κόμματος. Εκδηλώθηκε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές με ατζέντα για συγκολλήσεις με αλλά κόμματα και άλλες ηγεσίες. Εκδηλώνεται τώρα με πρόσχημα τη βιωσιμότητα των κομματικών μέσων από εκείνους που γνωρίζουν ότι δεν ήταν βιώσιμα ούτε με τη διπλάσια χρηματοδότηση.

Συν προσωπικές ατζέντες και σενάρια μομφής, την ώρα που εξορθολογίζουμε το κομμα και ανανεωνόμαστε, την ώρα που έχουμε αποκαλύψει το εφιαλτικό για την κοινωνία αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όχι, δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ να ρευστοποιηθεί.

Δεν θα αφήσω ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ να συμβιβαστεί.

Και δεν θα αφήσω ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνει πίσω.

Προσωπικά, είμαι έτοιμος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια. Πανέτοιμος.

Και προσκαλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες που θέλουν αξιοκρατία, που θέλουν μια σύγχρονη Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, να γραφτούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα και συστρατευθούν σε αυτήν την πορεία, τον δύσβατο αλλά τίμιο δρόμο.

Πανέτοιμος λοιπόν – για όλα.

Και προσκαλώ εσάς, τους βουλευτές μας, να ειστε ισότιμοι συνοδοιπόροι στο πλευρό μου. Να δείξετε έμπρακτα πως η ΚΟ μας είναι αρραγής. Ότι βάζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο, και το κάνουμε με το έργο μας στη Βουλή πρώτα από όλα.

Ότι στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων ως η εκλεγμένη αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας.

Θα ήθελα πολύ να ήμουν μαζί σας σήμερα στην Αθήνα. Προφανως δεν μπορούσα να προβλέψω τις εξελίξεις πριν από 10 μήνες, όταν κανονίστηκαν οι λεπτομέρειες μιας σημαντικής προσωπικής στιγμής για μένα – και μόνο προσωπικής.

Θέτω την εισήγησή μου στην κρίση σας, την οποία θα σεβαστώ απόλυτα όπως πάντα. Γιατί εγώ είμαι στρατιώτης – τίποτα άλλο.

Ας δείξουμε ότι είμαστε όλοι μια ομάδα. Αυτό ζητάει η κοινωνία από μας.

Και η κοινωνία θα περπατήσει μαζί μας όταν δει ότι την ακούμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτή είναι η πιο σκληροπυρηνική χασαποταβέρνα της πόλης

Η άφιξη του Agrios The Dirty Butcher έφερε την τσίκνα της χασαποταβέρνας και μαζί μια εναλλακτική πρόταση στην πιο κυριλέ γαστρογειτονιά των Ιλισίων.

ΟΙ ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ 29 Ιαν 2026 | 11:47

Παραιτήθηκε και ο βουλευτής Αλ. Αυλωνίτης από το Κίνημα Δημοκρατίας: "Πολιτική ασφυξία σε προσωποκεντρικό κόμμα"

"Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη διολίσθηση από τη δημοκρατική Αριστερά στο αποκαλούμενο εσχάτως "πολιτικό κέντρο", σημειώνει για το Κίνημα Δημοκρατίας ο Αλ. Αυλωνίτης.

ΠΑΛΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ 28 Ιαν 2026 | 16:04

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος "ούτε ν΄ακούσει" δεν θέλει για Τσίπρα- Τι έγραψε για το άρθρο Καρτερού στην ΕφΣυν

Ο Θανάσης Καρτερός διαμαρτυρήθηκε γιατί στο Συνέδριο της Νέας Αριστεράς, δεν πέρασε η ιδέα της συμπόρευσης με τον Αλέξη Τσίπρα

«Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ" 28 Ιαν 2026 | 14:33

Μπατζελή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελαιόδενδρα από νησί έφτασαν στη Θεσσαλία - Το "μυστικό" είναι πότε "ανοίγεις" τις αιτήσεις

Η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - "Τι κάνει ο τεχνικός σύμβουλος; Ροκανίζει χρόνο"

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ 21 Ιαν 2026 | 21:38

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 31% η αποδοχή του κόμματος Καρυστιανού - Προβάδισμα 16,5 μονάδων για τη ΝΔ

Το υπό κατασκευή κόμμα που δείχνει να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής, είναι η κίνηση της Μαρίας Καρυστιανού

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 21 Ιαν 2026 | 13:32

Η στιγμή που έρχεται το 112 και στη Βουλή: "Ανέβηκες και χτύπησε" - "Για εσάς είναι, ήρθε η ώρα να φύγετε"

Η κάμερα της Βουλής απαθανάτισε τη στιγμή που ηχεί το μήνυμα του 112, ενώ στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης.

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 19 Ιαν 2026 | 20:24

Opinion Poll: Προβάδισμα της ΝΔ 16,8% έναντι του ΠΑΣΟΚ - Από ποια κόμματα αντλεί ψηφοφόρους το κόμμα Καρυστιανού

Τι απαντούν οι πολίτες για Μαρία Καρυστιανού, Αλέξη Τσίπρα και Αντώνη Σαμαρά

«ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ» 19 Ιαν 2026 | 15:53

Μαζικά... πυρά της αντιπολίτευσης κατά της Καρυστιανού μετά τις επίμαχες δηλώσεις για τις αμβλώσεις

"Εδώ και 40 χρόνια το θέμα θεωρείται λήξαν", τονίζει η αντιπολίτευση για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση - Βολές από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 19 Ιαν 2026 | 13:28

Κασσελάκης: Υπάρχουν πολλοί gay σε Βουλή και κυβέρνηση - Κρύβονται επειδή φοβούνται ότι θα πληγεί η εικόνα τους

¨"Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αποκτήσει έναν πρωθυπουργό που δεν θα την προδίδει και ας είναι gay", λέει ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 19 Ιαν 2026 | 11:13

Ο Σωκράτης Φάμελλος έπαθε... Μανώλη: Πήρε το μικρόφωνο και το έριξε στο τραγούδι [βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τραγούδησε σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ σε μαγαζί στου Ψυρρή.

ΥΠΗΡΞΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 16 Ιαν 2026 | 19:42

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της απόφασης Φάμελλου να "κόψει" την Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να συνδέονται με μια σειρά από κινήσεις της Νίνας Κασιμάτη το τελευταίο διάστημα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 16 Ιαν 2026 | 18:36

Καλαματιανός και Ψυχογιός τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θα συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ 16 Ιαν 2026 | 10:41

Νίνα Κασιμάτη: Οι φωτογραφίες στη φρεγάτα Κίμων, η ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ και οι φήμες για άμεση μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ

Αυξάνονται οι ψίθυροι που φέρουν τη Νίνα Κασιμάτη στην πόρτα εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ με επόμενο προορισμό το ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 14 Ιαν 2026 | 17:53

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Με άθλιες πρακτικές συμπλέει με τη ΝΔ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

"Η επιχείρηση συκοφάντησης του Στ. Αραχωβίτη έπεσε στο κενό", αναφέρουν πγές

ΒΟΥΛΗ 14 Ιαν 2026 | 16:07

Αραχωβίτης στην εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι έκτακτες αποζημιώσεις στην Κρήτη είχαν την έγκριση της ΕΕ

Τα 4.296 δεσμευμένα ΑΦΜ που βρήκε όταν ανέλαβε, ελέχθησαν, και όσοι όσοι παρατύπησαν οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη, κατά τον κ. ΑραχωβίτηΒΟΥΛΗ

«Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ» 14 Ιαν 2026 | 10:56

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατονομάζει τέσσερα στελέχη της ΝΔ που ήταν στη συνάντηση Μητσοτάκη - αγροτών στο Μαξίμου

""Η χθεσινή συνάντηση των "εκπροσώπων των αγροτών" με τον Κυρ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου, αποδεικνύεται σταδιακά ότι ήταν περισσότερο συνάντηση με κομματικά μέλη", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ 13 Ιαν 2026 | 13:23

Τάιλερ Μακμπέθ: 21.000 ευρώ το μήνα το ενοίκιο για το γυμναστήριό του στο Σύνταγμα - Από 200 ευρώ η συνδρομή [βίντεο]

Ο Τάιλερ Μακμπέθ θα καταβάλει 756.000 ευρώ μόνο για τα ενοίκια, ενώ σε βάθος εξαετίας υπερβαίνει το 1,5 εκατομμύριο - Η μηνιαία συνδρομή θα ξεκινά από 200 ευρώ.

ΣΥΡΙΖΑ 13 Ιαν 2026 | 12:15

"Μπηχτή" Αρβανίτη για Φαραντούρη: Οι άνθρωποι δεν φαίνονται στους έρωτες, αλλά στα διαζύγια

Για τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος του ο Νικόλας Φαραντούρης μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετήθηκε ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ 13 Ιαν 2026 | 10:16

Αντώνης Σαουλίδης: Ο ΠΑΣΟΚος που κατηγορούσε τον Τσίπρα ότι "ξέπλυνε" τη ΝΔ και τώρα παρουσιάζει το βιβλίο του

Ο Αντ. Σαουλίδης στο παρελθόν εμφανιζόταν λάβρος κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ 12 Ιαν 2026 | 11:24

Φαραντούρης: Θα εξαντλήσω τη θητεία μου στο Ευρωκοινοβούλιο, εκτός αν δώσω μάχη για το εθνικό κοινοβούλιο

"Δεν προεξοφλώ τη συμμετοχή μου σε κάποιο κόμμα", ανέφερε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 11 Ιαν 2026 | 13:27

Φαραντούρης: Ακατανόητη και αντιδημοκρατική η διαγραφή μου - Πάμε παρακάτω, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει

"Όσο κάποιοι επικεφαλής σε κόμματα ασχολούνται με τα ψυχολογικά τους και τις ανασφάλειες τους, μετασχηματίζεται η κοινωνία, βράζει και μετεξελίσσεται"

ΣΤΑ ΝΕΑ 11 Ιαν 2026 | 11:42

Κασσελάκης: Δεν βάζω "λουκέτο" στο Κίνημα Δημοκρατίας - Παράλληλα κινήματα με Καρυστιανού [βίντεο]

Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας, δηλώνει για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 11 Ιαν 2026 | 11:01

Καρυστιανού: Δεν θα είναι στο κόμμα ο Φαραντούρης, ποιους άλλους "κόβει" - Ο πιο στενός της συνεργάτης

"Με προβληματίζει όμως η αντίδραση ορισμένων συγγενών για το κίνημα κατά της διαφθοράς, που σκότωσε τα παιδιά μας", λέει η Καρυστιανού

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 08 Ιαν 2026 | 13:44

Φαραντούρης: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν προεξοφλήσει τη συμμετοχή τους σε κάποιο κόμμα που δεν έχει ιδρυθεί ακόμα

Να εξηγηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η αλλεργία στο δημοκρατικό δικαίωμα οποιουδήποτε πολίτη να κατέλθει στην πολιτική, ζήτησε ο κ. Φαραντούρης

"ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ" 08 Ιαν 2026 | 11:49

Τρύφωνας Αλεξιάδης: Η Καρυστιανού στοχεύει από τους ακροκεντρώους και φτάνει μέχρι την ακροδεξιά

"Όταν αποφασίζει να κατεβεί στην πολιτική τότε θα δεχτεί και κριτική" τόνισε για την Μαρία Καρυστιανού ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για τον Αλ. Τσίπρα

ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ 08 Ιαν 2026 | 09:51

Άρχισε το βραχυκύκλωμα στην αντιπολίτευση από το "κόμμα Καρυστιανού" - Πρώτο θύμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Αιφνιδιασμός δεν υπήρξε αλλά τούτο δε σημαίνει πως δεν άρχισαν από πολύ νωρίς τα φαινόμενα αντιδράσεων και "φυγόκεντρων" δυνάμεων, με πρώτο θύμα τον "πολυτραυματία" ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 08 Ιαν 2026 | 09:20

Καρφιά Γιώργου Τσίπρα για Φαραντούρη: "Περίεργο, δεν του φαινόταν, καθόλου πολιτικάντης"

"Το λες και ανώτατο στάδιο της δηθενιάς του παλιού ορθόδοξου ΣΥΡΙΖΑ. Και διηγώντας τα να κλαις", σχολιάζει ο Γ. Τσίπρας.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 Ιαν 2026 | 15:38

Επίθεση Ελενας Ακρίτα στον "καιροσκόπο" Φαραντούρη: "Την έδρα πίσω Νικολάκη"

Η Έλενα Ακρίτα ζητά από τον Νικόλα Φαραντούρη να παραδώσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ 07 Ιαν 2026 | 14:18

Ο Φάμελλος διέγραψε τον Φαραντούρη που πάει στο κόμμα της Καρυστιανού- Δεν παραδίδει την έδρα

"Ο Νικόλαος Φαραντούρης τίθεται εκτός της ευρωομάδας του κόμματος - Ο ευρωβουλευτής οφείλει να παραδώσει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ» 07 Ιαν 2026 | 13:45

Γιάννης Ραγκούσης: Άδικη η Μαρία Καρυστιανού για το "όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι"

"Με εξέπληξε αρνητικά ότι δεν έκανε καμία αναφορά στον κ. Μητσοτάκη που ήταν πρωτεργάτης της συγκάληψης" στα Τέμπη δήλωσε ο Γ. Ραγκούσης για τη Μ. Καρυστιανού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 07 Ιαν 2026 | 12:07

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Φαραντούρη: Μένει μέχρι να πάει στην... Καρυστιανού - "Αν πορευτώ αλλιώς, θα ενημερώσω"

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε εκ νέου, νερό στον μύλο της εσωστρέφειας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας εμμέσως ότι μένει μέχρι να φύγει. Σενάρια διαγραφής του.

ΠΗΓΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 07 Ιαν 2026 | 08:09

Εξηγήσεις για το κόμμα Καρυστιανού ζήτησε από τον Φαραντούρη ο Φάμελλος - Τι του απάντησε

Επικοινωνία με τον ευρωβουλευτή Νίκο Φαραντούρη, είχε ο Σωκράτης Φάμελλος, προκειμένου να ζητήσει διευκρινίσεις για τη στάση του απέναντι στην πολιτική πρωτοβουλία της κ. Καρυστιανού.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 07 Ιαν 2026 | 06:45

Ανατροπές φέρνει η "ένωση" της Καρυστιανού - Πότε έρχεται το νέο κόμμα και ποιους "απειλεί"

Για πρώτη φορά η Μαρία Καρυστιανού μίλησε ανοιχτά για την δημιουργία κόμματος, που όπως είπε, θα έχει ως στόχο την κάθαρση και τη δικαιοσύνη.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 06 Ιαν 2026 | 17:38

Φαραντούρης για κόμμα Καρυστιανού: "Συζητώ μαζί της δεν είναι κρυφό - Υπάρχει συναντίληψη"

Η Μαρία Καρυστιανού "εκπροσωπεί σε μεγάλο βαθμό ένα κίνημα πολιτών που κατέβασε εκατομμύρια κόσμο στους δρόμους", τόνισε ο Νικόλας Φαραντούρης

06 Ιαν 2026 | 15:19

Φάμελλος: Γιορτή αναγέννησης τα Θεοφάνεια – Εύχομαι το ίδιο και για την πατρίδα μας

O Σωκράτης Φάμελλος, παρέστη στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Α’ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 05 Ιαν 2026 | 11:18

Βαρουφάκης: "Έχω πάρει ecstasy και χόρευα επί 16 ώρες - Πιο ευχάριστο είναι το χόρτο αλλά δεν μου δίνουν"

"Θα ήθελα να δω μαστουρωμένη τη Μέρκελ. Όταν είσαι μαστουρωμένος, ο εαυτός σου μεγαλώνει, οπότε φαντάζεστε έτσι τον Μητσοτάκη;", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ 03 Ιαν 2026 | 16:57

Οι αντιδράσεις των ελληνικών κομμάτων για την Βενεζουέλα: Ο λαός της χώρας θα αποφασίσει το μέλλον του

Στις 6.30 μ.μ., υπάρχει κάλεσμα από το ΚΚΕ και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, στο Μέγαρο Μουσικής, για παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 02 Ιαν 2026 | 13:17

Νέα παρέμβαση Ραγκούση: Να δώσουμε προτεραιότητα στην Ελλάδα που παράγει κι όχι στην Ελλάδα που καταναλώνει

"Η Ελλάδα πρέπει να περάσει από την υπερκατανάλωση εισαγόμενων προϊόντων, στην παραγωγή", τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 31 Δεκ 2025 | 11:42

Το "μανιφέστο" του Γιάννη Ραγκούση: Πέντε προτάσεις "μικρές επαναστάσεις για την επόμενη Ελλάδα"

Πρόκειται για μια προγραμματική δουλειά που ο Ραγκούσης θέλει να απευθύνεται στο σύνολο του προοδευτικού κόσμου κι όχι μόνον στα στενά κομματικά όρια του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 27 Δεκ 2025 | 12:09

Ο τσακωμός Βούλτεψη - Γιαννούλη on air και η αποχώρηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Οι χειμερινές διακοπές του Κ. Μητσοτάκη εν μέσω αγροτικών μπλόκων, αποτέλεσαν το σημείο της αντιπαράθεσης μεταξύ του Χρ. Γιαννούλη και της Σ. Βούλτεψη

27 Δεκ 2025 | 11:27

Το αβέβαιο νέο έτος

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι προβλέψεις έχουν μια σειρά από προβλήματα, άλλα μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα. Μεταξύ αυτών και το ότι σπανίως πέφτουν μέσα. Και αυτό ισχύει και για τις προβλέψεις που μοιάζουν αυτονόητες, όπως ότι από τις επόμενες εκλογές δε θα προκύψει κυβέρνηση και η χώρα θα είναι "μη διακυβερνήσιμη"

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΑΜΟΥ 24 Δεκ 2025 | 15:12

Το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του Σωκράτη Φάμελλου για την πρώτη επέτειο του γάμου τους

"Έναν χρόνο μετά, νιώθω ευγνωμοσύνη" γράφει η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου, Τατιάνα Παπαδοπούλου για την πρώτη επέτειο του γάμου τους

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 21 Δεκ 2025 | 23:03

Κασσελάκης για αποχώρηση Κυριακής Μάλαμα: Δεν παραβιάστηκε καμία ιδρυτική μας αρχή - Παλέψαμε για εσωκομματική δημοκρατία

"Ό,τι έχουμε χτίσει μαζί αυτόν τον χρόνο δεν είναι ούτε αυτονόητο ούτε δεδομένο. Και σίγουρα δεν μας το χάρισε κανείς", λέει ο Στέφανος Κασσελάκης

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ 21 Δεκ 2025 | 20:22

Κυριακή Μάλαμα: Αποχώρησε από το Κίνημα Δημοκρατίας η βουλευτής Χαλκιδικής - Οι αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Κυριακή Μάλαμα αταγγέλλει ότι "παραβιάζονται οι ιδρυτικές αρχές", και αγνοούνται τα όργανα του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη

ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ 20 Δεκ 2025 | 18:23

Αυτόπτης μάρτυρας για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου από τον Νίκο Παππά: "Ο μοναδικός που ήπιε μπίρα χωρίς αλκοόλ"

"Είναι ο μοναδικός από την παρέα που πήρε μπύρα χωρίς αλκοόλ", είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Χαραμίδης για τον Νίκο Γιαννόπουλο.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ 20 Δεκ 2025 | 16:50

Νίκος Γιαννόπουλος για τον ξυλοδαρμό από τον Νίκο Παππά: "Όποιος με αποκαλεί μέθυσο θα βρεθεί στα δικαστήρια"

Ο δημοσιογράφος δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει σε δικαστική διαμάχη, εναντίον εκείνων που τον αποκαλούν "προκλητικό" ή "μέθυσο".

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ 20 Δεκ 2025 | 11:42

Γιορτή της ΕφΣυν στο Ζάππειο για την εποχή Μελισσανίδη: Παρόντες Τσίπρας, Δένδιας, Δούκας [εικόνες - βίντεο]

Με πλήθος κόσμου από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο η εκδήλωση της ΕφΣυν στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της εφημερίδας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ MEGA 19 Δεκ 2025 | 22:31

Γιαννόπουλος: Ο Παππάς λέει ψέματα - Και με χτύπησε από πίσω και με γρονθοκόπησε [βίντεο]

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση κατά του Νίκου Παππά

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 Δεκ 2025 | 10:52

Ο προκλητικός Νίκος Παππάς εμφανίστηκε στη... Σκορδά: "Ζητάω συγγνώμη - Δεν έχει ούτε γρατζουνιά ο Γιαννόπουλος"

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι δεν γρονθοκόπησε τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο, ούτε τον χτύπησε από πίσω. Εκανε λόγο για σπρώξιμο και χαστούκι.

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ MEGA 18 Δεκ 2025 | 20:58

Δημοσκόπηση Metron Analysis: "Μπλόκο" αγροτών στα ποσοστά της ΝΔ - Πρώτη σε δημοτικότητα η Κωνσταντοπούλου

Μεγάλη ενίσχυση για την Πλεύση Ελευθερίας και την Ελληνική Λύση καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, άνοδος για ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ - Απώλειες για τη ΝΔ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 18 Δεκ 2025 | 19:42

Η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ καλωσορίζει τη φρεγάτα "Κίμων" - Είχε υπερψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες

Η βουλευτής Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, υπερψήφισε τις αμυντικές δαπάνες στον προϋπολογισμό, αψηφώντας την επίσημη γραμμή του κόμματος

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ 18 Δεκ 2025 | 16:39

Γιαννόπουλος για επίθεση Παππά: Μου έστελνε μηνύματα να τα βρούμε - Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε μ' αυτά

Ο δημοσιογράφος αφηγήθηκε όσα έγιναν τη νύχτα της Τρίτης 16/12 στο Στρασβούργο, όταν του επιτέθηκε ο Νίκος Παππάς

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 18 Δεκ 2025 | 16:16

Νίκος Παππάς: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα - Φυγαδεύτηκε μέσω Γερμανίας για να γλιτώσει το αυτόφωρο

Ο Νίκος Παππάς διαφεύγει τη σύλληψη για τη βίαιη επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 18 Δεκ 2025 | 13:54

Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Δεν προβλέπεται κλείσιμο, αλλά μετασχηματισμός των 158 καταστημάτων

"Το νέο σχέδιο μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ διασφαλίζει καθολική πρόσβαση, βιωσιμότητα και ισχυρή παρουσία σε όλη τη χώρα"

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 18 Δεκ 2025 | 12:26

Καρφιά Σακελλαρίδη σε Τσίπρα για τον "νταή" Νίκο Παππά: Τον ήθελε και υποψήφιο για Δήμαρχο της Αθήνας...

"Αυτή η "μεμονωμένη" ψηφίδα αποτελεί ένα κομμάτι της συνολικότερης εικόνας του προβλήματος της απαξίωσης της Αριστεράς, που σήμερα δεν πείθει και δεν εμπνέει, παρά τα φτιασιδώματα και τις επιστροφές".

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 18 Δεκ 2025 | 10:28

Άφαντος ο νταής Νίκος Παππάς μετά τις μπουνιές κατά δημοσιογράφου - Διαφωνεί με τη διαγραφή του ο Πολάκης

Ο Π. Πολάκης πρότεινε να επανεξεταστεί το ενδεχόμενο της διαγραφής του Νίκου Παππά - Τα μηνύματα που έστειλε "στην ηγεσία της Κουμουνδούρου".

"ΑΝΑΙΤΙΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ" 17 Δεκ 2025 | 23:51

Γιαννόπουλος για Παππά: Δεν θέλω να με πλησιάσει ξανά, είναι επικίνδυνος - Θα πάω μέχρι τέλους τον νομικό αγώνα [βίντεο]

"Ο Νίκος Παππάς "δεν μπορεί να κουμαντάρει τον θυμό και την οργή του - Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι παιδί", σχολίασε ο δημοσιογράφος

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 17 Δεκ 2025 | 22:42

Δημοσκόπηση Pulse: Μικρές απώλειες για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και... κόμμα Τσίπρα - Στον ΟΠΕΚΕΠΕ όλα τα βλέμματα

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση συμφωνεί με τα αιτήματα των αγροτών, αλλά και με τα μπλόκα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL 17 Δεκ 2025 | 22:14

"Εργα και ημέρες" του Νίκου Παππά: Οι βρισιές σε δημοσιογράφους, η επίθεση σε διαιτητή και οι χυδαιότητες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Παππάς πρωταγωνιστεί αρνητικά σε επεισόδιο, αφού το... βιογραφικό του είναι γεμάτο από ύβρεις, επιθέσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:41

Προκλητικός ο Παππάς για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: "Δεν θα αναλύσω σε ποια κατάσταση ήταν - Αντέδρασα λάθος"

"Από σεβασμό στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι πατέρας δύο παιδιών, δεν θα αναλύσω δημόσια τουλάχιστον το τι έγινε", έγραψε ο Νίκος Παππάς

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:22

MRB: Οκτώ στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού

Η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα, ενώ οι πολίτες δίνουν τις απαντήσεις τους για τα πιθανά κόμματα Τσίπρα, Σαμαρά και Καρυστιανού

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Δεκ 2025 | 20:18

Ο Άδωνις "καρφώνει" τον Παππά για τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: "Γενναίο παλικάρι, κρύβεται μην τον συλλάβουν"

"Τον βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας, τον έβαλαν στο ψηφοδέλτιο και τον ψήφισαν χιλιάδες διότι λέει "τους άρεσε η μαγκιά του", έγραψε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Νίκο Παππά

ΟΠΕΚΕΠΕ 17 Δεκ 2025 | 19:39

Πυρά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για κατάθεση Μυλωνάκη: "Εκθέτει το Μαξίμου - Επιμένει στον κανόνα της σιωπής"

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη και της Κουμουνδούρου εξέφρασαν την οργή τους κατηγορώντας ευθέως το Μαξίμου για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 17 Δεκ 2025 | 19:30

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που γρονθοκόπησε ο Παππάς: "Πώς να μη σε χτυπήσω έτσι όπως είσαι;"

Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου που χτύπησε ο Νίκος Παππάς - Πώς έγινε το επεισόδιο, τι του είπε ο ευρωβουλευτής

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 17 Δεκ 2025 | 18:41

Π. Μαρινάκης για το περιστατικό βίας του Ν. Παππά και τη διαγραφή του από ΣΥΡΙΖΑ: "Είναι αργά για… δάκρυα"

"Έπρεπε να χειροδικήσει για να αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει", σημειώνει ακόμη ο κ. Μαρινάκης και προσθέτει: "Τώρα, όμως, είναι αργά για… δάκρυα"

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ 17 Δεκ 2025 | 18:17

Νέα σκληρή επίθεση Μωραΐτη σε Κασσελάκη: "Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό του"

"Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό του. Η ντροπή ήταν όλη δική μας", έγραψε στο X ο Νίκος Μωραΐτης

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΑΠΑΧΕΛΑ 17 Δεκ 2025 | 17:29

ΣΥΡΙΖΑ: Ανιστόρητη, αμετροεπής, προσβλητική και συκοφαντική η τοποθέτηση του Μαρινάκη για το κόμμα μας

"Η χώρα δεν ξεκίνησε το 2015. Η κυβέρνηση Σαμαρά παρέδωσε μια χώρα με άδεια ταμεία", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις Παύλου Μαρινάκη

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 17 Δεκ 2025 | 17:18

Εκτός Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς: Γρονθοκόπησε Ελληνα δημοσιογράφο στο Στρασβούργο

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο σε μπαρ στο Στρασβούργο και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

ΚΟΜΜΑ ΤΕΛΟΣ 17 Δεκ 2025 | 15:12

Πού θα πάνε οι ψηφοφόροι του Κασσελάκη μετά τη διάλυση;- Τι λένε οι δημοσκόποι

Το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη οδεύει προς διάλυση

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 17 Δεκ 2025 | 11:36

Τάσεις MRB: ΝΔ 22,6%, ΠΑΣΟΚ 10,9% και 9,1% ο Βελόπουλος - Τα τρία αρνητικά συναισθήματα που κυριαρχούν

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λέξεις που εκφράζουν περισσότερο τους πολίτες για το παρόν και το μέλλον της χώρας στην έρευνα της MRB.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 17 Δεκ 2025 | 10:14
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 16 Δεκ 2025 | 18:51

Φάμελλος: Η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή κυβέρνησης - Τρίο της λεηλασίας Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Πιερρακάκης

Κοινωνικά άδικος και αντιαναπτυξιακός, χαρακτηρίστηκε από τον Σωράτη Φάμελλο ο κρατικός προϋπολογισμός του 2026

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ 16 Δεκ 2025 | 11:14

Ο Παρασκευαΐδης επιρρίπτει ευθύνες και στο ΠΑΣΟΚ για τη χρεοκοπία - "Μπορεί και να πήγαινα στον Τσίπρα"

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προκαλεί ξανά πονοκέφαλο στη Χαριλάου Τρικούπη αφήνοντας αιχμές με τις δηλώσεις του

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 15 Δεκ 2025 | 14:57

Μωραΐτης: Ο διπλός εκβιασμός Κασσελάκη στο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας για να μην κλείσει το κόμμα

Για δίλημμα κυβερνητικής προοπτικής με τη ΝΔ ή "λουκέτο" στο κόμμα κάνει λόγο ο γνωστός στιχουργός

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 14 Δεκ 2025 | 21:09

Κασσελάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής για το "Κίνημα Δημοκρατίας" - Συγκάλεσε έκτακτο συνέδριο

"Μαζί θα αποφασίσουμε εάν και πώς θα συνεχιστεί το Κίνημα Δημοκρατίας" δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος συγκάλεσε Έκτακτο Συνέδριο

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 13 Δεκ 2025 | 19:30

Κινητοποιήσεις αγροτών: "Προσχηματικό" χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση τον διάλογο που πρότεινε η κυβέρνηση

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην πρόσκληση για διάλογο του πρωθυπουργού στους αγρότες.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 12 Δεκ 2025 | 22:56

Σκληρή κόντρα Πιερρακάκη - Φάμελλου: "Έχετε το μονοπώλιο της τοξικότητας" - "Δεν πρέπει να χαίρεστε αλλά να ντρέπεστε"

"Εμείς είχαμε 1,76 δισεκατομμύρια. Αν είχαμε 1,77, μαντέψτε: θα το δίναμε. Εκτός αν πας να φορολογήσεις κάποιους", είπε προς τον κ. Φάμελλο

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ 12 Δεκ 2025 | 17:44

Επίθεση Πολάκη σε Πιερρακάκη: "Από την αυλή του Σημίτη, τακίμιασε με τον Μητσοτάκη - Πρέπει να αποτύχει στο έργο του"

Ο Παύλος Πολάκης εκφράζει τη διαφωνία του και με τον Δημήτρη Λιάκο, πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χαρακτήρισε "επιτυχία" την εκλογή Πιερρακάκη

ΟΠΕΚΕΠΕ 12 Δεκ 2025 | 16:09

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη αποκαλύφθηκε πλήρως στην ΚΟ της ΝΔ

Για τακτικισμούς και ψέματα κατηγορεί τον Κ.Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 11 Δεκ 2025 | 11:41

Στα αγροτικά μπλόκα της Θεσσαλίας και της Καρδίτσας το απόγευμα ο Σωκράτης Φάμελλος

Θα συνομιλήσεις με αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 09 Δεκ 2025 | 13:23

Καλπάκης για τα έκτροπα των αγροτών στην Κρήτη: "Δεν μπορώ να τους πω να δείξουν τακτ"

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΜΕΛΙΔΗΣ 09 Δεκ 2025 | 11:09

Επιμένει για το "βίοι παράλληλοι" ο πρώην διευθυντής της Αυγής: "Ούτε με άδειασε κανένας, ούτε άδειασα κανέναν"

Για την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας "Η Αυγή", λόγω του κυριακάτικου πρωτοσέλιδου, μίλησε ο δημοσιογράφος Σπύρος Σουρμελίδης.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09 Δεκ 2025 | 08:24

Κασσελάκης κατά Καραχάλιου για Καρυστιανού: Ο άνθρωπος βλέπει δράκους και φαντάσματα - Να βγάλει τον σκασμό

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Καραχάλιου, σχετικά με όσα είπε σε διαδικτυακή του συνέντευξη για τη Μαρία Καρυσταινού, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ 08 Δεκ 2025 | 18:07

Φάμελλος: Το μείζον είναι η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου και η ενότητα

"Ο κ. Μητσοτάκης εξαπατά τους αγρότες", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Φάμελλος

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 08 Δεκ 2025 | 14:46

ΥΠΕΘΟΟ για "μαθητευόμενο μάγο" Κασσελάκη: Η πρόωρη αποπληρωμή χρέους εξοικονομεί 800 εκατ. ευρώ ετησίως

"Ακόμη ένας "μαθητευόμενος μάγος" που επιχειρεί με "ξόρκια" και υπεραπλουστεύσεις να τοποθετηθεί σε σύνθετα ζητήματα", λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΘΟΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ 08 Δεκ 2025 | 13:23

Γ. Μπουλέκος για πρωτοσέλιδο Αυγής: Δεν παραιτούμαι - Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το άρθρο μου ερμηνεύτηκε ως μομφή σε Τσίπρα

Τι είπε ο υπεύθυνος για τα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουλέκος, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Αυγής και την παραίτηση του διευθυντή της εφημερίδας

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ 08 Δεκ 2025 | 09:45

Νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Τσίπρα: Το παρασκήνιο της παραίτησης του διευθυντή της "Αυγής"

Η ηγεσία της Κουμουνδούρου αναζήτησε εκτόνωση στην απομάκρυνση του Σπ. Σουρμελίδη και τη διαρροή πως δεν απηχεί το πρωτοσέλιδο τη γραμμή του κόμματος.

ΣΦΟΔΡΑ ΠΥΡΑ 08 Δεκ 2025 | 08:32

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας δεν έχει καμία αξιοπιστία - Στο Παλλάς έκανε τον επικήδειο του ΣΥΡΙΖΑ

"Μόνο που θα σταθώ δίπλα στον Τσίπρα, θα πάθει συγκοπή. Γιατί ξέρει ότι είναι ένοχος", είπε ο Παναγιωτης Λαφαζάνης.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 07 Δεκ 2025 | 16:51

Πηγές Τσίπρα: Η "Ιθάκη" έβαλε τέλος στη στασιμότητα - Ανοίγει η συζήτηση για μια νέα μεταπολίτευση

Όπως λένε, η "πέτρα" που έριξε ο Τσίπρας έβαλε τέλος στη στασιμότητα του πολιτικού βάλτου

ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ «ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ» ΔΡΟΜΟΥΣ 07 Δεκ 2025 | 16:07

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της "Αυγής", μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: "Δεν απηχεί τις απόψεις μας" απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της Αυγής ο Σπύρος Σουρμελίδης, λόγω του σημερινού κυριακάτικου πρωτοσέλιδου

ΑΙΧΜΗΡΟΣ 05 Δεκ 2025 | 09:57

Νέες βολές Αλαβάνου κατά Τσίπρα: "Να γονατίσει και να πει συγγνώμη, είναι ντροπή για την Αριστερά"

Νέες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Δεκ 2025 | 09:20

Γεωργιάδης για παρουσίαση βιβλίου Τσίπρα: Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Πολάκης

"Χρειάζονταν τόση φασαρία για να απαλλαγούν από τον Παύλο;", έγραψε σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ 04 Δεκ 2025 | 07:33

O Τσίπρας ζητά "σοκ δημοκρατίας" και ο Μητσοτάκης παίζει το χαρτί της σταθερότητας - "Μας γυρίζει στο 2015"

Πώς θα αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία το rebranding του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

03 Δεκ 2025 | 12:09

Ο Τσίπρας και τα "σκληρά παιδιά"

Μένω έκπληκτος διαβάζοντας (παρά τα νεύρα μου) το βιβλίο του πρώην, και διαπιστώνοντας πόσο δεν έμαθε τίποτα απολύτως από την κρίση

ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 02 Δεκ 2025 | 10:31

Κασσελάκης: Ο Τσίπρας υπονόμευσε τον ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθει ως κεντρώος

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε εκτενώς στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, επί προεδρίας του, εξαπολύοντας "βολές" κατά του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 02 Δεκ 2025 | 08:11

Λαφαζάνης: "Δεν είναι δίλημμα το Μητσοτάκης ή Τσίπρας - Είμαι καταζητούμενος στην Ουκρανία"

Ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για "πολιτική αλητεία"

ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 01 Δεκ 2025 | 10:45

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για το Ιδρυμα Νεολαίας: Εδιναν 180.000 ευρώ για ανύπαρκτα γεύματα εν μέσω lockdown

Δημοσίευμα του tvxs αναφέρει ότι εν μέσω καθολικού lockdown, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ κατέβαλε χιλιάδες ευρώ σε εταιρεία catering για παροχή γευμάτων σε φοιτητική εστία.

ΤΑΙΛΕΡ ΜΑΚΜΠΕΘ 28 Νοε 2025 | 11:21

Τάιλερ ΜακΜπέθ: Λείπει αυτοσεβασμός στον Μητσοτάκη - Με τον Στέφανο θέλουμε περισσότερα από δύο παιδιά [βίντεο]

Αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίστηκε ο Τάιλερ ΜακΜπεθ στη συνέντευξη που παραχώρησε - Όσα δήλωσε για την πολιτική σκηνή της χώρας και για την προσωπική του ζωή.