Αμυράς: «Δεν είμαι σίγουρος ότι το Ποτάμι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία»

«Η μειοψηφία στο Ποτάμι είμαι εγώ» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Αμυράς

SHARE THIS
0
SHARES

Για τις φουρτούνες που προκαλεί η Συμφωνία των Πρεσπών κλήθηκε να τοποθετηθεί ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN κα την Ελλη Στάη

Στη διαπίστωση πως το Ποτάμι έχει γίνει άνω κάτω για τη Συμφωνία μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, αλλά και σχετικά με τις δεύτερες σκέψεις ο βουλευτής σχολίασε πως «ταρακουνήθηκαν και άλλαξαν οι εικόνες», τονίζοντας πως «το Ποτάμι χτύπησε καμπανάκι κινδύνου» λέγοντας πως «αν η συμφωνία είναι έτσι και έτσι υλοποιείται υπάρχει πρόβλημα, παράγει κακά αποτελέσματα. Το Ποτάμι ζήτησε εξηγήσεις και εγγυήσεις».

«Η μειοψηφία στο Ποτάμι είμαι εγώ» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Αμυράς και όσον αφορά τη θέση του Σταύρου Θεοδωράκη είπε πως το ρεζουμέ είναι πως «αυτή η συμφωνία θέλει ρεκτιφιέ... έτσι δεν πάει, κάτι θέλει».

»Το ρεκτιφιέ δεν θα γίνει από μας περνάει μέσα από τα Σκόπια αρχικά και δευτερευόντως το ρεκτιφιέ έρχεται στην ελληνική κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ»

Συνεχίζοντας ο κος Αμυράς είπε πως «δεν είμαι σίγουρος ότι το Ποτάμι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία» ξεκαθαρίζοντας πως «εγώ θα την καταψηφίσω».

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook