
Ένα ευτυχώς ελαφρύ ατύχημα είχε η Σοφία Βούλτεψη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της "Ώρας του Πρωθυπουργού".
Λίγη ώρα αφού είχε τελειώσει η πρωτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη και είχε ανέβει στο βήμα για την δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας, η Σοφία Βούλτεψη ενώ κατέβαινε τα σκαλιά στο πλάι του προεδρείου της Βουλής, "έχασε" ένα σκαλί και έπεσε προκαλώντας συναγερμό στους βουλευτές που βρίσκονταν κοντά της.
Αμέσως βουλευτές της ΝΔ έτρεξαν να τη σηκώσουν και φάνηκε πως η Σοφία Βούλτεψη χτύπησε στο γόνατό της.
Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού βεβαιώθηκε ότι δεν είχε χτυπήσει, είπε από το βήμα: "Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις", ενώ ο Κωνσταντίνος Τασούλας ρώτησε αν η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ζαλίστηκε ή σκόνταψε.
Δείτε βίντεο και εικόνες:
Σκόνταψε η Σοφία Βούλτεψη στη Βουλή pic.twitter.com/jOZSiPchOK
— avgerinosx (@avgerinosx) October 14, 2022
![Αναστάτωση στη Βουλή: Η στιγμή που η Σοφία Βούλτεψη πέφτει από τα σκαλιά - Το σχόλιο Τσίπρα [Βίντεο]](https://files.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/19/191d9053c1b74f0983262f5b08830829.jpg?v=1&maxwidth=650&)




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr