X

Ανδρουλάκης από Γρεβενά: Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς

"Έχουμε χρέος ως Πολιτεία να στηρίξουμε τα νέα ζευγάρια, την κοινωνία και τους συνταξιούχους", ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Γρεβενά

Γράφει: TheToc team

"Στη Δυτική Μακεδονία και στα Γρεβενά έχουμε τεράστιο ζήτησμα του δημογραφικού. Έχουμε χρέος ως Πολιτεία να στηρίξουμε τα νέα ζευγάρια, έχουμε χρέος να στηρίξουμε την κοινωνία και τους συνταξιούχους" δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από τα Γρεβενά.

Διαβάστε Επίσης

Νίκος Ανδρουλάκης: Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς

"Για αυτό προτείνουμε ένα Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς" συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. "Επίσης, κρίσιμο για την Περιφέρεια είναι το ενεργειακό, γι αυτο θεωρούμε ότι η πράσινη μετάβαση πρέπει να γίνει με δίκαιο τρόπο. Καλλιεργητές, αγρότες, μεταποιητές, δημοτικές κοινότητες, συνεταιρισμοί, θα έχουν την δυνατότητα κατά προτεραιότητα να κάνουν ανανεώσιμα πάρκα ενέργειας, να έχουν χαμηλό κόστος παραγωγής για τα επόμενα χρόνια" συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

"Να έχουμε μία δίκαιη μετάβαση που δεν θα οδηγεί την Ελλάδα σε νέες περιφερειακές ανισότητες και σε ένα υψηλό κόστος που θα υπονομεύσει την ελληνική παραγωγή τα επόμενα χρόνια. Χρειαζόμαστε πολιτικές πραγματικής περιφερειακής ανάπτυξης κι όχι πολιτικές που έχουν ως κέντρο ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και ανθρώπους που στηρίζουν την σημερινή κυβέρνησης της ΝΔ" σημείωσε.

Διαβάστε Επίσης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνάντησε φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Περιόδευσε στους πεζόδρομους και στην πλατεία και συνομίλησε και με κατοίκους της πόλης των Γρεβενών.