
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο βουλευτής Γ. Καρράς, όπως ανακοίνωσε το προεδρείο της Βουλής κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.
Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, ερωτηθείς σχετικά από δημιοσιογράφους για την ξαφνική αποχώρηση του βουλευτή, απάντησε ότι ο κ. Καρράς είχε προστριβές με στελέχη του κόμματος, τα οποία πίστευε ότι τον υπονομεύουν.
Είπε ακόμη ότι του ζητούσε να αποπέμψει αυτά τα στελέχη, ωστόσο ο Β. Λεβέντης εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την πρώτη αποχώρηση βουλευτή από το κόμμα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν φεύγει το άρρωστο, ψηλώνει το δέντρο».
Η οικογενειοκρατία λόγος της αποχώρησης;
Ο κ. Καρράς σύμφωνα με πληροφορίες καταλογίζει στον Βασίλη Λεβέντη ότι η μόνη του έννοια ήταν να προωθήσει τον εαυτό του και τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη.
Οσον αφορά στο πολιτικό του αύριο το περιβάλλον του αναφέρει ότι δεν έχει λάβει καμιά απόφαση και θα πρέπει να σταθμίσει τα δεδομένα.
Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γ. Καρρά έρχεται μετά και την αποχώρηση του Γ. Καλιάνου από τη θέση του εκπροσώπου τύπου και την ένταξή του στην Ν. Δ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr