
Επιστολή με την οποία δηλώνει την ανεξαρτοποίηση του από την Ένωση Κεντρώων, απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης.
«Ξεκινήσαμε με προσδοκίες στο κόμμα και αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν στη διαδρομή. Από καιρό υπήρχαν διαφωνίες στο κόμμα, στο οποίο δεν λειτουργούσαν οι θεσμοί» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσιαντώνης τόσο στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, με την οποία εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του, όσο και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.
Σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα ή αν προτίθεται να προσχωρήσει σε άλλο κόμμα, ο κ. Κατσιαντώνης απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος και θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών του νομού Λάρισας, στον οποίο έχει εκλεγεί.
Με μία λακωνική δήλωση κύκλοι της Ένωσης Κεντρώων σχολιάζουν την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη.
«Το μεγαλύτερο έκλημα είναι η αχαριστία. Ο συγκεκριμένος βουλευτής βγήκε με την κατάθεση ενός παραβόλου. Δεν αισθανόμεθα ότι χάσαμε κάτι. Αντίθετα, ο λαός βλέπει προθέσεις και διαθέσεις. Όλοι θα κριθούμε στην ώρα μας» σχολιάζουν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr